Přejít na obsah

Kolbaba

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Kolbaba

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Co se vám honí hlavou?

  2. Asi budu muset být šikovnější. Zkoušel jsem stejný postup (alarm taky nemám). Chtěl jsem si vzít akumulátor domů do tepla a případně ho dobít. Parkuju na ulici a bydlím ve 4. patře s oknama do vnitrobloku. Tak nabíjení přímo v autě nehrozí, i kdyby se mě poštěstilo zaparkovat v ideální pozici u baráku. Asi tak před týdnem jsem se zarazil na bodu 4. Když jsem povolil plusovou svorku a začal ji vytahovat z kontaktu, tak vlivem jak jsem tahal za kabel, se akumulátor připojil/odpojil a dveře se odmkly. Zkusil jsem to ještě 2x, ale se stejným výsledkem. Nebyl jsem schopen vytáhnout svorku bez toho, aby byla pořád v kontaktu a pak už pořád nebyla. Ale asi je to i rukama.
  3. Asi tak před 14 dny jsem díky mrazu a skutečnosti, že nejdezdím denně, mýho Roomstra 1,4 málem nenastartoval. Napadla mě myšlenka, co by se stalo, kdybych pokusy o startování úplně vymlátil akumulátor a centrál by už nezamknul. Což se mě jeví vzhledem k tomu, že ve dveřích žádné kolíčky nejsou a parkuju na ulici je docela problém. Znáte řešení jak z toho ven, zvláště, když často odjíždím v době, kdy šance na pohlídání auta někým spolehlivým je nulová?
  4. Pořídil jsem si nedávno Roomstra. Několikrát jsem převážel větší náklad a tak jsem využíval různé kombinace sklápění zadních sedaček. Sedačky jsem vždy jen sklápěl - nevyndával, ani bočně neposouval. Nedávno jsem chtěl něco většího převést. Proto jsem chtěl sklopit zadní sedačku za řidičem. Opěradlo jsem bez problémů sklopil, ale sedák se mě nějak zaseknul. Ucho, za nějž se celé sedadlo vyklápí je asi o centimetr níž než na druhém krajním sedadle. Když zatáhnu za kovové ucho , tak se nic neděje - sedák se neodblokuje. Druhé krajní sedadlo jde kompletně sklopit bez problémů. Nevíte o nějakém fíglu, co bych s tím měl provést, aby to zase fungovalo? Nebo mám radši zajet do servisu, když to auto mám od vánoc? EDIT: Tak to nebylo zaseknutý náhodně. Stačilo posunout sedačku úplně dozadu a už to zas funguje jak má. Některý funkce mě jako čestvýmu majiteli jsou stále utajené.
×
×
  • Vytvořit nový...