Přejít na obsah

iwhy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení iwhy

Nováček

Nováček (1/14)

9

Popularita

  1. Predpokladám, že tam jazdí bedrová opierka hore a dole. Ako píšeš na dlhšej ceste som to sem tam použil. Musím zistiť či to nejde dorobiť.
  2. Trojku máš másáž ako príplátkovú výbavu? Mám L&K a chýba mi to trochu, mal som to v Golf VII
  3. iwhy

    MR 2021

    Ako tento nový dvojramenný nie, ale športový trojramenný raz môj Kodiaq určite dostane. Len sa bojím cenovky
  4. https://www.drive2.ru/l/552393268478869664 ??
  5. K článku nepoznám ten portál či je to nejaký bulvár alebo aká je úroveň automobilovej žurnalistiky na ňom, ale napísať, že Start / Stop sa obchádza zmenou kanálu Start/stop start voltage limit bez toho aby uviedli konkrétne značky a modely okrem Leonu na ktorých je možné túto upravu spraviť je vrchol amaterizmu. A na konci to zaklincovať paragrafom: A áno, funguje to na OIII, ale nie na prvých MR.
  6. http://www.ross-tech.com/vcds/tour/controller-channels-map.php To je jedno, kanál v adaptáciách by aj tak mal nájsť, akurát by ho nevedel upraviť.
  7. Skús si spraviť zálohu adaptácií do CSV a nájsť kanály kde je hodnota v stupňoch celzia.
  8. V jednotke centrálnej elektroniky 09 treba upraviť tieto kanály: (1)-Seat heater level current consumption allocation-Sitzheizung Stufe 1 untere Schaltschwelle (2)-Seat heater level current consumption allocation-Sitzheizung Stufe 1 obere Schaltschwelle ... (11)-Seat heater level current consumption allocation-Sitzheizung Stufe 6 untere Schaltschwelle (12)-Seat heater level current consumption allocation-Sitzheizung Stufe 6 obere Schaltschwelle Obsahujú teplotné rozmedzie pre jednotlivé stupne vyhrievania.
  9. Minulý týždeň som upravoval vyhrievanie sedadiel na OIII MR16, ale teploty na jednotlivých stupňoch som znižoval pretože to podľa majitela hrialo silno na prvých dvoch stupňoch.
  10. Dá sa to vypnúť. Tie svetlá sú tak homologované, takže je to na tomto aute povinné. Ale napr. Golf 7 pri stretávačkach s H15 ako parkovačkami nesvieti, len ak je prepínač svetiel v polohe obrysoviek.
×
×
  • Vytvořit nový...