Přejít na obsah

Prigy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Prigy

  1. Chtěl bych poděkovat "acekovi" za odkaz na firmu Rachot,bolero odkodované.trvalo to měsíc,ale dočkal jsem se.Děkuju-
  2. TAK kamarad ze skodovky /servis/me rekl ze se tyto radia posilaji prej primo do nemecka na odkodovani.takze to vyresim tak ze to zkusim prodat bez kodu uz na to nemam nervy.jedina pak ta rada nejaka jak to obejit.
  3. díky, zítra to mám domluvené ve Škoda servisu, tak se kdyžtak ozvu. ale i tak díky za info, aspoň jsem chytřejší :-)
  4. Proč myslíš? všechno co jsem napsal platí. jen se prostě ptám nevím si rady a hledám kde se dá.
  5. Jenom abych to uplne upresnil,tak na radiu neni napsano Bolero,neni tam nic, ale na boku radia ja napsano blaupunkt,co jsem koukal tak presne tohle popisujou na aukru jako RCD510. tak nevim. klidne zaslu foto.zkousel jsem i kaukalacku na rapidshare,tam me to vyfrklo kod 4mistny tak jsem ho zadal ale nic,nevim jestli jsem tam zadal spravne cisla z radia.nevim kere bych tam mel zadat.diky za pomoc
  6. prosim te co je to ten eeprom?a kde to najdu,jsem opravdu lajk.jak to mam zadat.dik
  7. Je to opravdu kakto,zkousel jsem to mel jsem tam zhruba40pokusu na zadani kodu.hralo to,stale jsem to zkousel na klicek pak po nejake te muzice a zkoumani co to vse umi a pote vyndavani klicku to vzdy slo nahodit,zmacknutim obou knofliku,upozornovalo me to ze uz mam pouze28pokusu asi na kod.pise mi to v nemcine,tak odhaduju.
  8. Rádio z vozu kradené není, je nové, koupil jsme ho. Po vložení do vozu funguje kolem půl hodiny nebo dýl a pak mi to hlásí, že chce CODE. a ten já bohužel nevím.
  9. nezadal svůj status

  10. Stale studuju a nic nemuzu nikde najit,myslite ze me tedy muzete pomoci.dekuju
  11. Prosim te, mockrat dekuju, ale jinou pomoc by jsi pro me memel?nebo nejaky odkaz,radu.dekuju
  12. Jsem tady novej a strasne prosim,mam presne tenhle problem : mam bolero bez kodu a prosim o pomoc jak to dat do provozu.muze te mi poradit? nejake stranky nebo nejlepe vlastni zkusenost.dekuju za kazdou pomoc. je mozne to udelat tak jak se tady pise s tim odpojenim tech dvou kenu?coz stejne nevim co je.jsem opravdu laik.
  13. jaký je prosím tě tedy rozdíl mezi PIN a kódem? nerozumím tomu.
  14. Ahoj jsem tu novej, potřeboval bych poradit ohledně kódování Bolera. koupil jsem ho bohužel bez kódu a marně se snažím k němu někde dopracovat. Bohužel tomu moc nerozumím, ideální by pro mě bylo získat kód a jen zadat.... lze něco takovýho? Nemáte někdo radu, nebo dobrý odkaz atd?. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...