Přejít na obsah

cadaver

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení cadaver

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jsem se ptal přímo na www.skoda-dily.cz a přišli mi dvě odpovědi, v jedné mi doporučují jedno a pak zase to druhé . Obě odpovědi mají stejné znění: "Dobrý den, je pro Vás vhodný tento díl: ..." Na další dotaz, co mám tedy vybrat už odpověď nedorazila ... Můžete mi někdo, prosííím, poradit které mám koupit?
  2. Díky, co píšeš, tak by to mělo být to ložisko z druhého odkazu, ale u prvního odkazu mají: "naboj predniho kola fab 1.2 posil s abs", což odpovídá mýmu aut, proto jsem se ptal jestli je mezi nima rozdíl. Jinak mám přesně - TMBPW46Y233691813.
  3. Zdravím pánové, potřeboval bych poradit s koupí ložiska, mám Fábii 1,2 40kW, r.v. 2002, s ABS a posilovačem řízení, mám vzít tohle - 6Q0 407 621 BH - http://www.skoda-dil...2-roomster.html, nebo stačí toto - http://www.skoda-dil...2-roomster.html , případně můžete se mi někdo kouknout do etky na přesné číslo dílu? Děkuji.
  4. Zdravím, hlásím se jako další jihočech. Potřeboval bych poradit s dobrým autoservisem v ČB, chystám se na výmněnu předních ložisek u Fabie, ale do autorizovaného servisu se mi s ohledem na cenu nechce ... Díky za jakýkoliv tip.
  5. Zdravím, mám dotaz ohledně šroubů, budu kupovat použité alu. Triton 15" (original od Škody). Můžu použít původní šrouby z plecháčů, nebo musím koupit delší? Případně jaký rozměr? Díky za info.
  6. Zdravím pánové, mám dotaz ohledně ceny práce při výměně všech tlumičů, nemusíte přesně, stačí přibližně. Budu měnit v servisu, materiál mám od sebo, tak abych měl představu a nenechal se natáhnou. Případně kdyby se našel šikovný a ochotný automechaniker z Č. Budějovic a okolí, budu jen rád. Díky za info.
  7. nezadal svůj status

×
×
  • Vytvořit nový...