Přejít na obsah

Larrini

Uživatel
  • Počet příspěvků

    74
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Larrini

  1. Ahoj, jak jste to řešili? Já jsem vyndal popelník a ta žárovka samotná je uvnitř takového plastového těla, když to tak řeknu. Žárovka je korunová položka, ale z toho plastu ji nejde vyndat. Našel jsem na netu několik dílů, které by to měly být, ale všechny vypadají podle obrázku jinak, než co jsem vyndal. Přikládám nafocený díl. Pokud někdo máte číslo dílu, budu rád. Jediný kód na dílu uvedený je GERMANY PA6-GF30.
  2. Dej ho do garáže do tepla a odtěsni to světlo, mělo by to vyschnout.
  3. Můj styl to taky není.. Ale je na každém, co si s autem provede Mě se líbí to MTX cabrio a závoďák coupéčko
  4. Zkus zavolat do firmy, kde folie aplikují a poptej se, na kolik to výjde Pak hoď echo
  5. Co vím, tak ne. Ale to loupající se bude chtít stejně dosloupnout, kvůli přilnavosti a rovnosti povrchu. Sice ten přechod mezi sloupnutým a nesloupnutým není výrazný, ale folie na to jistě zareaguje.
  6. Možná by i ostatní uvítali, jak to pořešit.. po takový době
  7. Cabrio pěkné, závodní coupe maximální
  8. Takže velikostně je jako Superb, domníval jsem se, že bude kratší.. jak A6 nebo Passat. Holt mi chybí to setkání naživo.. Čili pořádné coupe, co se týče velikosti
  9. Vyberu třeba díly pro 110R a pak web píše toto: Stránky jsou v príprave. Katalog bude obsahovat veškeré náhradní díly pro typovou radu 100 a vyrábené modifikace.
  10. Mě už třeba není 18, 20, ani 25 a líbí se mi to. V podstatě mám rád velká kola na všech autech, dodají mu šmrnc. Navíc jde o to, na kolik se cítíš, jak jsi schopný uvolnit se a nakolik chceš svému auto dopřát krásu Na polní cesty a srandy v terénu kup enduro nebo starého Landcruisera, G klasse, apod. Škoda nám v tomto ohledu, bohužel, nikdy nic nenabídla. Za čož můžeme poděkovat komunistické politice rozvoje.
  11. Jinak tady je link zabývající se zatékáním do Superba. Může ti pomoct?
  12. Sice jde o staré téma, ale příjde mi, že různých "šílených" projektů vzniká víc a víc. Dnes mi známý pouštěl videa té Škodovky s motorem z Audi Quattro. Ale jinak v Británii toto funguje spoustu let. Vzpomínám si, jak mi angličtinář před asi 8 - 10 letech vyprávěl, jak se v Anglii nachomejtl k závodu, kde v sobě měly staré Škodovky osmiválce a podobné radosti))
  13. Už se tady nic neděje? Ten katalog projekt upadl? Chtěl jsem omrknout pár věcí, ale web píše, že je v přípravě.
  14. Jj, ten je dost pěkný. Co to má za rozměr kol? Nezmiňoval Deutschlander na fóru?
  15. Já bych na Yetiho nasadil kola třeba z Q7 nebo tak Tam myslím 22" jsou, 20" stoprocentně
  16. Zkus se obrátit na uživatele Mustafa nebo podobné maníky.. Věřím, že si příjdeš na své
  17. Akorát jsme se nepochopili.. Měl jsem představu, že myslíš dvojitou roletku pro zadní okno, jak si lidi věšeli na Stodvacítky, Favority, apod. Co se týče těch do bočních oken vzadu, zdálo se mi, že jsem je viděl na fotce a příslušná boční roletka šla srolovat. V podstatě obdoba způsobu zadního rola. Ale když se nedělali, je to jasný. Co se týče neorigo stínítek, roletek na háčky a přísavky..... Jsme stejného názoru, já bych to tam nikdy nedal. Nemohl bych to tomu autu udělat
  18. Co kola? Už jsou na autě? Fandím tomu
  19. To je takovej ten špunt, něco jako v díře po stěrači u Favoritu a Feldy?
  20. Na uvedeném linku masky nejsou dostupné už delší dobu. Po půl rocebych to asi nevydržel a pár stovek připlatil
×
×
  • Vytvořit nový...