Přejít na obsah

PeWe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení PeWe

  1. @Dodi 15 Minulý týden jsem podstoupil update budíků ( Bolero + virtual kokpit ) na v.4310 jak psal výše @lucky.jack . Dočetl jsem se v tvém topicu , že u tebe byly problémy s přehráním a u mě též. Servis s tím bojoval , ale třetí den to tam prý nakonec nahráli . Zatím je od výměny 10 den a zatím OK . Přes léto letos byl abnormální klid od resetů ( na rozdíl od předchozích ) , ale během měsíce před updatem se to resetovalo asi 5x . Takže ukáže čas ale prý by to mělo problémy vyřešit .
  2. Abych uzavřel etapu s mým problémem SOS chybou , tak ještě loni na konci října jsem reklamoval a byla ještě navíc vyměněna LTE anténa v zadním nárazníku a od té doby již skutečně mám klid od této chyby . Ale jak jsem psal výše , vždy jsem měl infotaiment funkční .
  3. Dopředu upozorňuju že v mém případě výpadky SOS nemají vliv na infotainment a mám jej vždy plně funkční . No v některých případech bych na 2 roky klidu nevsázel . Většinou jsme měl výpadky jen občas tak jsem mávl rukou . Na jaře to už bylo už hodně často , ale nesledoval jsem příčiny kdy a proč. Proto při garančce (3.rok) jsem reklamoval . Dle diagnostiky vadná GPS anténa , tudíž výměna + přehrání OCU jednotky , ještě ten den když jsem jel ze servisu byla chyba tak jsem otočil a jel zpět ( znovu přehrána jednotka OCU). Pak byl cca 2týdny klid . No a samozřejmě to nepomohlo . Pak přes prázdniny se to opět rozjelo jako před výměnou antény , tak jsem začal sledovat , fotil, točil videa a zapisoval no a došel jsem k závěru , že pokud je venkovní teplota od 20°C výše tak mi chyba vyskakuje skoro denně . Tzn. ráno a večer kdy je chladno v drtivé většině bez chyby , ale přes den hází chybu . Objednal jsem se tudíž na reklamaci a před ní se ochladilo a výpadky přestaly . V rámci reklamace ( před 2 týdny ) vyměněna OCU jednotka včetně její baterie . No po reklamaci zatím bylo chladno ( max 17 °C ) a tudíž 2 týdny bez závady a včera , kdy bylo nejtepleji a těsně přes 20°C mi to opět vyhodilo chybu. @Jirra tu na předešlé stránce psal , že jemu to dělá od 10°C .
  4. @Jura24 tak je to zatím beta ale je zde ke stažení Android Auto . nicméně zde ODKAZ to pomohlo jen některým ( pioneer radia ) , mezi příspěvky ke konci přímo někdo píše že na Scale a Octavii 4 to stále nejede ..
  5. @M4rt4s Battery Vendor List: 5DO = Boading TU3 = Exide MLA = Moll JCB = JCI VA0 = Varta UM5 = Akuma
  6. @ladik1983 CItace z jejich webu " MIB3 MIB3 has no exlap channel, so it won't show any data. " . Jedině se mi to na infotaimentu ( Scala - bolero ) zobrazilo když dáš do OBD2 bluetoth a přes Torque appku něco funguje .
  7. @keckaAhoj , ano stávalo se mi to co popisuješ . Docházelo k resetu všech spotřeb , vymazání času ( někdy byl datum o den zpět) . Loni jsem začal sledovat napětí autobaterie ( v dosahu auta lze dokonce online skrz bluetooth ) no a skrz mobil jsem od sledoval nahodilé cca 30minutové propady co jsou na screenu. No a při některých těchto propadech , kdy došlo k propadu napětí pak i odpovídal čas hodin po vyresetování tebou popisování hodnot. Podařilo se mi to i 2x nahrát , kdy jsem byl z mobilem v dosahu auta a probíhal aktuálně pokles napětí , byl zapnutý při zamknutém vozidle infotaiment vozidla a samozřejmě hrálo rádio. Při reklamaci mi přehráli software Bolera na 0469 a od této doby cca 4 měsíce mám klid . Nová verze softwaru odstraňoje více závad, taktéž mi odstranilo i zaseklý parkovací asistent na infotaimentu po rozjetí auta. VIDEO
  8. Ahoj. Odkud jsi? U nás máme taky ulici Patrice Lumumby :)

    1. PeWe

      PeWe

      :) AHoj.

      Já jsem z Ostravy a pokud vím , tak v Hranicích  je taky Patrice Lumumby :)

    2. Kolacek12

      Kolacek12

      Pravdu díš :) Myslel jsem, že jsme skoro sousedi :)

  9. Tak bohužel mě to přes rádio netahá (Bolero HW:033 SW:0469), pokud to dám přes OBD2 tak funguje (bere data skrz spuštěný Torque )
  10. Včera mi přehrávali Bolero a stále na Hardware:033 se nahrává Software:0469 . Řešil jsem samovolné zapnutí infotaimentu při zamknutém vozidle , a další chyba když jsem zapnul zapalování se zamknutou zpátečkou tak zůstaval viset parkovací asistent a nevypnul se při rozjezdu . ( dále prý řeší i černou obrazovku a zvuk kdy nefunguje ).
  11. @m.a.r.e.k zrovna včera dopoledne jsem skrz aplikaci vyplňoval žádost na servis ( až na půlku června) . Proklikáš se přes těch 5 oken . 1.okno co požaduješ , 2.okno tvůj požadovaný datum + náhradní datum 3.okno zda budeš požadovat náhradní vůz. 4.okno se můžeš rozepsat více (200 znaků) 5.okno rekapitulace Po potvrzení si stejně musíš vybrat emailového klienta v telefonu , kde se do něj zkopírují okna 1-4 + doplní VIN vozidla ,tvé jméno a kontakty na tebe vyplněné z profilu. Samozřejmě můžeš dopsat, případně upravit pokud ti těch 200znaků bylo málo, přidat přílohy atd. Odpoledne se mi zkoušel dovolat ( z důvodu instalace květnové aktualizace v telefonu se nedovolal) , proto mi odpověděl emailem a potvrdil požadovaný termín .
  12. @vormen Samsung S10e (včetně dubnových záplat) , Bolero
  13. @vormen tak za sebe zatím musím potvrdit , v pátek a dnes bez problémů pokaždé připojilo . Ale nenapadlo by mne , když aplikace chce povolení , že bude mít zrovna s tímto oprávněním problém . Díky ti šéfe za zjištění problému který to způsobuje.
  14. @vormen po downgradu na android10 jede v pohodě cca 20-vteřinu po zapnutí se připojí. Zcela ojediněle (od pondělí jen jednou) se stane že se během jízdy odpojí (ztratí spojení) ale během chvilky opět samo připojí. Jsem zvědav s čím přijdeš , já nikde jak minulý týden tak v lednu-unoru nic nenašel .
×
×
  • Vytvořit nový...