Přejít na obsah

AfrodCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem AfrodCZ

  1. Tak a chyba odhalena. Malé zadní okénku u toho malého poloměru sesedí tak na 2mm v délce 2,5cm, takže sem happy.
  2. No musim Vaše rady realizovat a uvidíme co se bude dít.
  3. Auto bourané bylo, ale jen kosmetika. Nešlo to do střechy ani jinejch částí auta. Ale byl bouchlej levej práh. Kámoš říkal, že tam táhne nějakou dírou u dveří, že nedovíraj, ale neteče mi do auta, ani když to beru VAPKOU a všechno se mi zdá při kontrole OK.
  4. Ahoj chlapi, mám problém táhne mi do auta a vůbec to nemůžu najít. Táhne dovnitř z levé strany v zadu. Myslel sem, že to bude okno, ale okno i dveře těsní dobře, tak nevim kudy by mohlo táhnout. Chvílema mi to příde, že táhne i pod tapecem jak je pás, ale fakt nevím. Nějaké rady?
  5. Já mám problém s CD také. Strčil sem tam vypálený CD a teď mi rádio napíše CD ERROR a CD nevyleze, je nějaká možnost jak to CD vyndat? Díky za rady
  6. Z o1 originál autorádio, teď už tam sice je novej originál, ale hází to nějakou chybku.
  7. Zdar borci, mám problém. Včera se mi na přístrojovce rozsvítilo EPC a tak sem si to dneska napíchnul na VAG a zjistil sem, že tam byla chyba u motoru že špatně dávkuje palivo (sporadicky), potom tam byla ještě jedna chyba a ta nesla název nesmyslná chyba. Obojí sem VAGem smáznul, EPC zhaslo, ale už včera sem si všiml, že mi nesvítěj brzdový světla když sešlápnu brzdu, a tak se ptám kde může bejt chyba? Pojistky a žárovky sem kontroloval. Mám Fabii 1.2HTP 47kW
  8. Měl jsem stejný problém u starého motoru a ted mám koupeny novejsi motor r.v 2006 a taky mi to někdy po nastartování chcipne a rek bych že je to v řídící jednotce, protože se vyměnilo všechno a ted jeste motor, takze co jinýho by to mohlo bejt. A baterii mám novou
  9. Já bych si fabku taky nechal čipnout
  10. Čau borci, mám takový problém. Mám Fabku 1.2HTP 47kw a je v ní centrál. U zadních levých dveří se centrál uzamknul a nejde v žádném případě odemknout, tak jsem rozebral zadní dveře a chtěl sem to nějak poladit, ale bohužel to nejde. Centrál je zamčený, po rozebrání sem tahal za táhla a nic. Nemáte radu jak to otevřít? Otázka ohledně pásu vyřešena našel sem si to na fóru nutná výměna A také by mě zajímalo jestli má smysl (a jestli to vůbec jde) fábii čipnout, abych měl lepší výkon. Děkuju předem za odpovědi.
  11. Nevíte kde bych sehnal samolepku ZEDERU? Nalepil bych si jí na auto třeba by to trochu pomohlo.
  12. Máte ještě ten motor k fabii AZQ?

  13. Minulej rok na čarodějnice sem si koupil fabii kombi. Krásnej lak všechno perfektní dva dny stála venku a pak přídu a celá střecha a levej bok poškrábanej, ale to sou rejhy jako kráva. No chytit toho sráče tak ho zabiju.
  14. Mám stejný problém, a chci se zeptat kolik stála oprava? Má to cenu opravovat nebo vymenit za jinej motor. AZQ a 1.2 HTP 47kW r.v.2003. Akorád já kokot se to snažil roztlačit, takže počítám že to je zvohybaný.
×
×
  • Vytvořit nový...