Přejít na obsah

afi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Oznámení afi

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. také bych prosil o kontakt.díky
  2. Jo jsem blbě napsal, mám elegance a ne ambiente. jinak když to nechám na potkávačkách tak ty svítí a nezhasnou ani po 5 minutách (déle jsem to asi ani nezoušel). Taky to nevyužiju ale člověku to nedá když neví jak to funguje :-) a maxi-dot nemám tak tam to nenastavím. A jak jsem psal, kdyby se to nerozsvítilo v bazaru při nákupu tak ani nevím, že to umí. :-)
  3. a jak se to zapíná? když nechám svítit tak pořád svítí obrysovky a nezhasou natož aby se rozsvítili potkávačky při odemčení.
  4. nene, mám jenom vypnuto, obrysovky a potkávačky
  5. Ahoj, hledal jsem ale nenašel :-) mám OII combi, 2005 (model 2006) 103kw, 2tdi ambiente. A nevím jak se zapíná coming home, podle manuálu se mi to nedaří. Klidně bych řekl, že to neumí kdyby jsem neviděl při koupi auta, že se při odemčení rozsvítila potkávací světla. Dík
  6. afi

    nejde vypnout

    o kolika korunách to asi je? Alespoň za novej díl?
  7. afi

    nejde vypnout

    Dá se to opravit, nebo se to musí měnit celé a tím i klíč?
  8. afi

    nejde vypnout

    Ahoj mám 1,9tdi 81 kw r.v. 98 dvakrát se mi stalo, že jsem vypnul klíček a vytáhl ale motor nevypnul. Tak jsem klíč vrátil a párkrát zatočil až to vyplo. Potom asi den v pohodě a přišlo to zase. Stalo se to někomu? Dík
  9. afi

    něco žere baterku

    Nedělal, světlo v kufru ě napadlo taky, někdo předemnou tam udělal vypínač. Není tam alarm, centrál není na dálku, prostě nic už mě nenapadá. Ta zkoušečka je v podstatě jako měl prodejce baterek (nejdřív jsme myslel, že po roce a tudíž v záruce odešla) Měl to samý ale jako malej šroubovák :-) teď to byl spíš takový domácí ppokus a nic lepšího mě nenapadlo. Stejně skončím u odborníka. :-) a v mém případě to bude nějaký průser alespoň za litr. Zatím dík
  10. afi

    něco žere baterku

    Přesně tak, něco mi bere za klidu z baterky, nemám ampérmetr ale jenom jsem tam dal (na baterku a odpojený kabel od baterky) žárovku a svítí jako blázen. Tudíž mi něco z ní tahá za klidu, (vyndaného klíčku) proud. Pojistky jsme všechny povydnaval a pořád to má odběr. Tak, už nevím co bych ještě odpojil, dokonce i rádio jsme vyndal a pořád nic. Tak jsme myslel než dojedu někam do servisu jestli to není nějaký známý prčoblém. Bohužel nevím jak lépe to popsat, nejsem odborník.
  11. ahoj, mám Tdi 81kw, rok 98, něco mi žere baterku. odpojil jsem baterku a dal tam zkoušečku a povyndaval všechny pojistky a čekal kdy zhasne ale nic se nestalo. Na svorkovnici u baterky to půjde přes druhý kabel z leva, je druhý nejtlusčí a vede nejspíš pod volant. Dál nevím. Poradí někdo?
  12. Obě možnosti jsou celkem stejně dobrý, já se vrátil před týdnem a jediný co se mi nevyplatilo je měniit TAM Koruny za Kuny. Ještě jedna dobrá možnost, je platby kartou. Alespoň na mýtnicích :-)
×
×
  • Vytvořit nový...