Přejít na obsah

vasek_81

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení vasek_81

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj všem, mám stejný problém s prvními dlouhými starty u svého VW Golf 1.6TDi 77kW CLHA z roku 2015, najeto 163.000 km. Vyměnil jsem baterii za novou (EXIDE Start-Stop AGM 70Ah, EK700) nepomohlo. Tak jsem pokračoval výměnou startéru (Valeo 02Z911024L) a k tomu jsem vyměnil i alternátor (Valeo 03L903023L), vše byly nové, nikdy nepoužité díly. A problém opravdu na delší dobu zmizel. Jenže teď je zpět – jednou za měsíc se to prostě při prvním ranním startu objeví a startuju dlouho. Takže nechal jsem zkontrolovat vstřiky a jak korekční množství, tak přepad je OK. Vypozoroval jsem, že většinou se to stávalo, když po cestě domů jsem měl třeba 5 zastávek a tolikrát i startoval…tak druhý den ráno to startuje dlouho. Po těch výměnách je to opravdu asi tak 1x za měsíc. Tak nevím. Už jsem to přestal řešit.
  2. RDMBR: Ne nerozstřelil, ale byla to krátká 66kW ve výbavě ambition plus a když se mi naskytla příležitost ji za rozumnou cenu prodat a vzít si vybavenějšího kombíka, tak jsem do toho šel. Je to super auto a až na ten zvuk jsem spokojen. Jo a nikdy bych to neřekl - ale rozdíl mezi těmi auty je propastný. Kombík jezdí o hodně lépe než krátká (pocitově o třídu lépe) a ty H7 v projektorech jsou se základním světlem s H4 neporovnatelné.
  3. Ahoj, přidávám se do klubu lidí, co jim to dělá divné zvuky. :-) Nechci to nějak řešit, těch zvuků od těchto motorů už mají všichni plné zuby… Takže jen pro info a spíš mne zajímá, jestli to tak máte na autech taky? Jinak dle autorizovaného servisu je to OK. Auto má po každém studeném startu divný, jakoby dieselový zvuk a je to patrné hlavně po přidání a ubrání plynu (viz video od 0:50). Zvuk je výrazně patrný až do dosažení teploty oleje asi 80°C (pak je to tlumeně slyšet už jen při vyšších otáčkách) a auto zní opravdu hrozně, je dost velká ostuda s ním odněkud odjíždět. Nové auto to nedělalo (takto hlasité je to asi od 3 tis.km). Zní to jako plechový zvuk, který přestane jen na několik sekund po ubrání plynu a pak se znovu objeví. Jen mne štve, že moje předchozí krátká Fabia 3 1.2TSi 66kW z roku 2015 to rozhodně nedělala (nezdá se mi, že by to byla vlastnost, protože to nedělají všechna auta s 1.2TSi E211, poslouchal jsem O3 se stejným motorem a tam je to krásně tiché). Mám najeto asi 5.000 km. https://www.youtube.com/watch?v=4IOtye8kQaw https://www.youtube.com/watch?v=Ble85q0-vUE https://www.youtube.com/watch?v=Ez74-oHkWDc
×
×
  • Vytvořit nový...