Přejít na obsah

Kandys

Uživatel
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Kandys

  1. Ahoj lidi. U Fábie 1.4 MPi doporučuju ventili neseřizovat, mam s tim už dost zkušeností. Sice je to i v Škodovácký dílenský příručce, ale nikdo z mechaniků to nedělal a nedělá. Ty ventili se rozhoděj a hydroštely už si s tim neporaděj. Doporučuju hlavu namontovat, zezhora zalejt olejem hydroštely a normálně nastartovat motor bez seřízení ventilů. Hydroštely si je seříděj sami. Je to nejlepší postup. Sám sem je jednou seřídíl a pak sem mněl hoňku to vrátit zpět aby motor šel tak jak má. neni to dlouho sem jedno MPíčko dělal, postup sem úspěšně zopakoval. Je to akorát zdržení a práce se tim zkomplikuje. Škodě zdar. Kandys. :palec2:

    • Negativní 1
  2. AUTOMECHANIK.

    Dva roky sem dělal v servise Škoda tady v Mostě.

    Teď dělam u jednoho soukromníka taky tady v Mostě.

    Nezaměřuju se na nic konkrétního, dělam všechno. Podvozky, motory, převodovky, brzdy, atd. Prostě co kdo potřebuje to udělam. Mam i svojí DIAGNOSTIKU. VAG-Com.

    Když někdo něco bude potřebovat tak se nebojte ozvat se. Klidně můžete i na ICQ 586-159-485 . :palec2:

  3. Doporučuju nádobru vyměnit. Je v ní zalisovaný čidlo a ten olej mu moc nepropíspívá. A na kompletní vyčištění chladící soustavy se dneska prodával přípravky, ty se daj sehnat kdekoliv v autodílech (Auto Kelly, APM, Elit, atd). Já osobně na čištění chladící soustavy používam přípravek od Würta. Ten se dá objednat přes internet, v servise Škoda nebo přímo v prodejně u Würta.

  4. Mno tak to ste asi ještě nebyly tady v Mostě. Když sem objížděl lakovny a viděl sem v čem se v dnešní době stříkaj auta tak sem se zhrozil div mi nevypadli oči. V dnešní době stříká asi každej kdo může. neřikam že to sou všichni nějaký packalové ale už podle toho v čem ten dotyčnej stříká si člověk udělaá nějakou představu o jeho práci. Neni problém narazit na lakáru kterej stříká v obyčejný dvojgaráži a má tam nejmíň 5 cm stojatý vody. A takovej člověk si za celolak řekne klidně i 35 000,-. :feve:

  5. Zdravim všechny škodováky. Potřeboval bych poradit s jednou věcí. Venku začíná bejt pěkný počasí a já bych se chtěl pustit do stříkání karosérie. Chtěl bych prspektivě si musim mojí R-136ku nastříkat sám. Všude kam přídu tak chtěj buďto hříšný peníze nebo se jim nelíbí že je kastle bez podvozku. Mohli by jste mi prosím poradit jak na to? Co mam požít jako kontrolní nástřik aby mi vylezli všechny nerovnosti na kastli. Mam použít plnič nebo stačí základní barva?

    Všem děkuji za odpověď.

    Kdyžtak pište i na ICQ 586-159-485

    post-44677-1267628910,5019_thumb.jpg

  6. Plastové díly jsou dražší než ty plechové. I když nechápu proč, plast je levnější než plech. Škoda Auto hold pod nátlakem VW zavedla takovou politiku. Já osobně bych auto nechal bez těch plastů, líbí se mi klasickej Roomter než ten Scout.

×
×
  • Vytvořit nový...