Přejít na obsah

Ady

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Ady

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Skoda, uz je na aute. Pro priste ukladam odkaz.
  2. Tak nakonec jsem koupil přední světlomet od Helly za 9 148 Kč vč. DPH, oproti originálu za 15 065 Kč vč. DPH. Obsahuje všechno krom výbojky, která u mého origo xenonu byla v pořádku. Jediný rozdíl je, že v chomovaném proužku ve světlometu není nápis Superb (což mi za těch skoro 6 000 Kč nestojí). Zatím tedy vše funguje, uvidíme jak dlouho vydrží levý
  3. Dobrý den, přestal mi svítit pravý přední světlomet (bi xenon), ve škodováckém servise mi řekli nemilou zprávu a to, že do světlometu zatéká a údajně odešla řídící jednotka, výbojka je prý v pořádku (světlomet se opravdu rosí). Na výměnu je tak celý přední světlomet, který sám o sobě vychází na cca. 15 000 Kč + práce. Uvažuji tedy o koupi staršího světlometu, případně světlometu přímo od Helly (http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3t1941018e-predni-prave-svetlo-xenon-hella-16698.html). Jak je to s výměnou takového světlometu? Zvládne to běžný autoservis? Je třeba si dávat na něco pozor? Budu rád i za tipy na dobrý servis, kde jsou schopni světlomet vyměnit. Ideálně někde na Praze 7, ale není problém dojet jinam. Díky moc za pomoc.
  4. Tak mi právě vykradli auto a Columbus je pryč. Vzhledem k tomu, že Columbus je prostě lákačka pro zloděje, přemýšlím co dál. Columbus už v autě nechci a podle policie je Bolero stejně lákavé jako Columbus, protože zloději to často nepoznají. Chtěl bych tedy ideálně autorádio do 2 DIN rámečku a úplně ideálně s odjímatelným panelem, existuje něco takového? Díky za tipy.
×
×
  • Vytvořit nový...