Přejít na obsah

ffrufru

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli ffrufru

  • Narozeniny 3.12.1961

Oznámení ffrufru

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím všechny, máte někdo návod na demontáž hagusů u Yeti 2009?Dík.
  2. Tak už je to opravené. Vyšroubovat šroub u madla a pak tapec vytrhnout.Zamek drží na 2 šrouby tisicihran.Snad to někomu pomůže.
  3. Zdravím , potřebuji vyměnit vadný zámek pátých dveří.Díl mám koupený , ale vůbec nevím jak se dostat pod tapecírung. Nikde jsem nenašel návod na jeho demontáž.Poradí někdo ?Díky
  4. Zdravím ,zlobí mě knoflík na stahování okna řidiče.Objednal jsem si nový ovladač,ale nejde mi vyndat rámeček ,který je kolem.Dělal už to někdo z Vás? nebo by mi možná pomohla fotka nebo obrázek rámečku abych poznal uchycení.Jedná se o typ pouze s předními el. okny.
  5. Zdravím ,urazil jsem si knoflík ovládání teploty a to tak ,že vypadlo otočné kolečko a středový plast. Nasadil jsem to zpět, ale mám dojem ,že to nefunguje jako před tím.Nikde jsem nenašel jaké díly se dají k ovládacímu panelu Climatic sehnat nebo celý panel. Měl jste to někdo rozebrané ?
  6. Na kolik ta sranda přišla,jestli se můžu zeptat?
  7. ahoj,mám octavii 1,8 bez turba,dovoz z holandska system autogas. spotřeba 10 l plynu a nešetřím. zkoušel jsem to ale bylo to tak o 1 litr a nesvezl jsem se. ted mám problém. motor začal jít nestejnoměrně,hlavně studený štěká. na diagnostice mi řekli že nejde 4 válec a že je to tím plynem kdy se nemažou ventily a podpalují se. dám změřit tlaky a uvidím.předběžně,je v západních čechách nějaký machr na motory ? k wolfům apod. nemám důvěru.tyhle servisy chtěj jenom měnit všecho za nové a není to kolikrát třeba? na kolik vyjde udělat ventily na 20v motoru?? dík za předání zkušeností.
  8. Ahoj mám octavii 1,8 20v r.v.1998. po zapnutí klima se ozvalo pískání až vrzání.Po vypnutí klima se zvuk znásobil na rachtání a zmizel až po vypnutí motoru. Po nastartování zvuk zmizel. při opakovaném pokusu se vše opakuje.Opticky se mi zdá,že matka na řemenici klima se otáčí mnohem pomaleji než řemenice. Děkuji za Vaše rady i s cenovými zkušenostmi. fru
  9. ffrufru

    LPG

    ahoj,mám octavii 1,8 20v bez turba,koupená loni v holandsku. systém autogas.muj servisman co dělá brc mi tvrdí,že je to nějaký starší systém vstřikování(jeho výraz je trkač.) až to prý začne škubat, bude sloveno. nedá se prý už sehnat. bylo montováno v roce 2000. jinak mi bere 10l ,ale nešetřím ho. tankuju za 12,90 prý se tyhle holandské systémy montují kolem hradce králové???
  10. ahoj mam octavku 1,8 bez turba 1998, pul roku, system autogas dovezená z holandska, dal jsem hned nový rozvodový řemem ,náplně a svíčky splitfire prý dobré na lpg . po 15000 km začala škubat. dal jsem vyčistit lpg a nic až po výměně svíček za originál,přestala. ted mám problém,že se mi zdá ,že při studeném startu jde na 3 válce nebo je uchlastaná. po ujetí cca 200m se vše srovná a jede ok. spotřeba 10 l lpg(nešetřím) 200km po dálnici.jediná záváda dosud zadřené stěrace a výmena stahování oken vlevo předek i zadek.
×
×
  • Vytvořit nový...