Přejít na obsah

zralous

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení zralous

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Nebo prasklá hlava u výfukového kanálu. Tady už moc moznosti nezbývá. Podívám se do toho...
  2. Zjistil jsem, to tak, že začal jít bílý kouř z výfuku, po kontrole kapaliny byla voda na minimu. Dolil jsem, ale už dále neprovozoval. Jen nastartoval a počkal než se motor ohřeje- beze změny, zase jako lokomotiva?. Takže ztrátu na km říci nedokážu. Včera jsem vyloučil závadu na turbu- odpojil jsem jej od oběhu a propojil průhlednou hadičkou. Při nastartovaném motoru bylo vidět kolující bublinky, po ohřátí opět bílý dým.
  3. Nádobka bez tlaku, hladina konstantní. Jak se to dá prosím otestovat?
  4. Na fábii RS se nám začala ztrácet chladicí kapalina, po zahřátí jde z výfuku bílý kouř který je po kapalině cítit. Kapalina je naprosto čistá, žádná pěna, či plovoucí nečistoty. Žádná bílá pěna v oleji, hladina oleje stále stejná. Předpokládám problém s těsněním pod hlavou, samotnou hlavou, nebo turbem, možná praská vložka? Má někdo stejnou zkušenost, nebo dokázal by někdo poradit, jak problém blíže lokalizovat? Díky
  5. Světla jinak pasovali bez problémů na ty držáky dík Libas 1234

  6. Hadice vyměněna.. Olej na autě ještě měněný nebyl, takže přelitím to zřejmě nebude. Pokud ale píšeš, že je to normální, tak na to kašlu. Auto je ještě do listopadu v záruce a jestli je na odchodu turbo, tak se to snad do té doby ukáže. Při jedné cestě ze Švýcarska jsem měl podobný problém jako Diamant. Praskla nám na mondeu hadice od intercoleru a musím mu dát za pravdu izolepa moc nedrží a bohužel v neděli nic jiného nikde k mání nebylo. Bylo to 600km velice opatrné jízdy, jediné rychlejší sešlápnutí plynového pedalu znamenalo zahvízdání a další opravu izolačkou.. Právě když jsem pak doma hadici měnil, nebyla nikde po oleji ani stopa, tak mi to tady u octavie trošku zarazilo.
  7. Ahoj, včera jsem se koukl pod auto a hele olej na podlaze.. Začal jsem pátrat od čeho to asi tak může být a našel jsem díru velikosti vpichu šroubováku na sací hadici k intercoleru. Po demontáži hadice na mě vytekl olej. Ne teda nějak moc, ale přeci něco. Je to normální? Auto má najeto 27tis. motor 2,0Tdi RS. Olej jsem kontroloval, ten se zdá se neztrácí (stále na horní úrovni).Když jsem měnil hadice na mondeu tátovi(2004 2,0Tdi), tak byly úplně suché. Trochu mi to zaskočilo. Díky
  8. Ahoj, právě jsem si celou přestavbou prošel, chybí mi už jen namontovat př. nárazník a pak ještě el. modifikace ke xenonům, ale to ty nebudeš muset řešit. Blatníky jsem sehnal přímo v barvě a to 2500Kč/ks. Za jak dlouho se to dá stihnout? Pohle toho, jak si šikovnej:-) Já to dělal po chvilkách, když jsem přišel z práce. Dopasování světel bylo nekonečný. Počítal bych, že za víkend bys to mohl mít.
  9. Nefunguje.. Nenašel bys tam něco jinýho? Díky moc
×
×
  • Vytvořit nový...