Přejít na obsah

Pela

Uživatel
  • Počet příspěvků

    163
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Pela

  1. Myslím si, že je to i umístěním těch středových výdechů. Jak jsou nízko, tak víc víří vzduch nebo něco. A já osobně řeším zadní dveře nebo kufr. Je tam velký aero-hluk a myslím si, že bude v autě táhnout.
  2. Jestli to je komentář na tu zimu, co uvádím, tak aktuálně jezdím na 25° a ve staré jsem jezdil na 22°.
  3. Mě překvapilo pár věcí /O3 1.5TSI DSG vs. O4 1.5 e-tec DSG/: - systém se mi neseká - O4 je taková "měkkčí" - podvozek je více rozhoupaný, brzdy mají vlažný začátek na pedálu (přesednutí do O3 znamená prvních pár sešlápnutí brzdy s razantním cuknutím vpřed) - Carplay - Waze zase neumožňuje psát adresu za jízdy na obrazovce (klávesnice v případě možnosti je extrémně malá, proč???) - občas se zasekává Spotify (pouze při připojení přes kabel) - počet položek v historii volání je nějak moc malý (cca. 20 posledních položek) - interiér příjemný a pohodlný - Matrix mě baví (varianty v BMW, AUDI či MB musí být megapecka) - pocitově je v autě větší zima
  4. Ahoj, chci se zeptat ostatních s liftbackem. Při rychlostech 120 km/h+ slyším od zadních pravých dveří hluk, jako by bylo přiotevřené zadní okno. Nepozorujete to také někdo?
  5. Máte tip na někoho v Praze, kdo by uměl nějaké drobnosti dokódovat? Hlavně zadní světla při denním svícení. Moc děkuji
  6. Protže v tom VC je to jako jedna hodnota, která se může zobrazit na různých pozicích. Podle mě jediné, co můžeš udělat je zobrazit si jinou hodnotu na středovém displayi. VC nebude umět zobrazit na středu např. od startu a v kruhovém zobrazení např. od načerpání.
  7. Já se včera dozvěděl, že poslední termín dodání (krátká, základní modrá, 1.5 DSG)se posouvá o 6 týdnů na 29. 9. Původní termín byl 23. 3., pak 5. 6. a potom 18. 8. Objednáno 9. 3. 2022. Jsem zvědavý, jestli se nového auta dočkám.
  8. Mívám to stejně a také jen na tom pravém kontaktu.
  9. Pela

    Škoda Octavia IV

    Zatím jsem neviděl žádná kola, která by se mi fakt líbila... To dělají ten design kvůli emisím, aerodynamice nebo proč jsou taková divná???
  10. Dva dotazy: - odklízení zrcátek až po startu jde jen přes caristu nebo i jiný soft? - poradíte jak na snížení minimální rychlosti pro automatická dálková světla? diky
  11. Líbí se mi ovládání teploty klimy pod displayem. Interiér fakt německy bez emocí než temperamentní španělský.
  12. Pela

    Motor 1.5 TSI

    Dneska jsem zkusil nádrž vervy. Netuším, jestli to tomu motoru nějak moc uskodi, ale... možná je to shoda okolností nebo jen náhoda, ale takovou spotřebu jsem ještě neměl. Trasa Praha - CB - Praha.
  13. Dá se u RS nastavit ten modulátor zvuku?
  14. Pela

    Vzpěry kapoty

    Tak já mám bit hvězdička M10.
×
×
  • Vytvořit nový...