Přejít na obsah

Grigondis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Grigondis

  1. Mám možnost koupit litá kola na Fabia r.v 2002 v rozměru 5x100, 6,5Jx15 , ET43 a než do nich půjdu rád bych se utvrdil v tom, že tam budou vážně pasovat, proto se raději ještě ptám. Jde mi jedině o to ET43 jest-li tam dostanu v tom rozměru 6,5J. Četl jsem nějaké články, kde píší spíše jedině o 6J kam to pasuje, ale nikde jsme se neutvrdil v tom, že tam to ET43 v 6,5J bude pasovat. Díky moc všem za pomoc.
  2. Něco jsem o tom našel tady: ale nikde nepíšou jak a kde buď kartáčkem nebo případně i tím šroubovákem čistit. Nikde tam žádné kontakty k očistění nevidím a rád bych nějaký váš fígl jak na to a kam třeba zašťourat.Díky
  3. Jak je to prosím posledním dílem výfuku na Fabii hatchback 1.4MPI 44kW r.v 2002. Koupil jsme si ten koncový díl dle mého typu auta, ale když jsem vlezl pod auto s úmyslem si ho sám vyměnit tak ouva. Při ohledání jsem zjistil, že ten koncoví díl výfuku je napevno spojen s tím (asi prostředním) Hledal jsem kde jsou napojeny a ono nikde nic. Určitě je tam ještě původní, tak není tedy možné, že je to tak od výroby a že se musí přeříznou a v místě řezu ho pak napojit ? Nebo se snad mýlím a je chyba jinde. Díky moc za osvětlení.
  4. Něco jsme slyšel o tom, že by měl pasovat koncový díl výfuku z dieslu na moji Fabii 1.4MPI/44kW 2002 . Nevím co je na tom pravdy, proto se ptám, vím jediné a to, že má konec oproti benzinu zahnutý k zemi. Právě mi odchází a musí koupit nový. Teď nevím v jakém čísle motoru jsem četl, že by tam právě měl pasovat a že by měl sice neznatelně přispět k výkonu. Můžete mi to potvrdit nebo vyvrátit. Koupil bych ho jedině, kdyby tam pasoval bez jediné úpravy. Díky Vám !
  5. Měl jsme ten samý problém na služební Fabii s kterou jsme jezdil jen já a vím co přesně myslíš a vyřešila to až nová spojka.
  6. Můžete mi doporučit jaké svíčky pro motor 1.4MPI/44KW .Uvažoval jsme po originálech ze škodovky za 115 kč což jsme si zjistil nebo spíše Brisk či Bosch a jaké označení ? Vážně nevím.Autíčko je z roku 2002 a nejeto poctivých 33000 a nevím zda tam byly měněné nebo ne.A hlavně je to složité si je vyměnit sám případně jak na to ? Díky všem za pomoc
×
×
  • Vytvořit nový...