Přejít na obsah

meky01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem meky01

  1. meky01

    Klimakompresor

    Čau škodováci, nevíte kde na olomoucku spravují klimakompresory. Díky. Martin.
  2. To vypadá dobře, taky mně to ze začátku napadlo, ale chtěl jsem použít jenom koleno a to téčko, jinak já to napojil ve fitru na plastovou trubku, měl jsem urvané to hrdlo, a zbytek pospojoval různýma hadicema. Chce to trochu práce a člověk vždycky něco vymislí, aby ušetřil. Zdraví Meky01.
  3. Mám také problém se zatékáním do auta, a to v pravo v zadu. Dnes jsem profoukl všechny hadice na odtok vody ze střešního okna, na zadních zadních dveřích vyměnil igelit, vyčistil odtokový kanálak před předním sklem, a do auta teče pořád. Myslíte že ty odtokové hadičky od střešního okna se musí protáhnout nějakou strunou, nebo to sračí jenom profouknot. Už si nevím rady, prosím poraďte, kdo má nějaké skušenosti. Díky moc Martin.
  4. Termostat je pod alternátorem , vede tam plastová hadice, je uloženej v bloku motoru, takové plastové koleno. pod ním je termostat, tuším dva šrobky jeden nahoře druhý dole, přístup je hrozný, ale dá se to zvládnout. Chce to malou ráčnu s kloubem. V příručce píšou demontovet alternátor, ale dá se to zvládnou aji bez té demontáže. K termostatu se má koupit novej těsnící krožek, ale já tam nechal starej a vše je oukej. Je to taková práce na nervy, houby přistup, ale zvládnou se to dá.Přeji hodně štestí. Martin Octavia 1.8 20V .
  5. Zdravím taky vlastním tento motor, taky mi odešel termostat, spotřebu to zvyšuje, protože motor není ohřátý na provozní teplotu.Pořádně se to neohřeje ani když je venku 30 stupnů, chladič to při jízdě stačí schladit a motor má pořád teplotu kolem 60 stupnů. Víc se to ohřát nedá.S pozdravem Martin.
  6. i po roce, nevím přesně jak je to nastaveno,. Ale Asi po roce, ale nevím přesně jak je to nastaveno. Zkus hledat, třeba najdeš něco přesnějšího.Jezdím s nákladním Manem, a tam je to nastaveno po roce.
  7. Zdar, mám stejný motor, a to co naleju taky vyleju, mám najeto asi 160000 , auto z bazaru bez servisky, tak musím věřit údaji na tachometru. Předtím nalitej olej Texaco 10W40, nyní Valvoline 10W40, tak uvidím. Měnil jsem Vv pátek.
  8. Díky aspoň za tu radu, skusím něco koupit a slepit to. Martin
  9. A to lepidlo to udrží. Také uvažiji o tom , že ji slepim nebo svařím.Mám ji prasklou i hrdla, lkdyž ji pořádně odmastím, tak by to snad to lepidlo mělo udržet, Jaké jsi použil lepidlo? Martin.
  10. A ty jsi nakonec tu trubku sehnal, nebo jsi koupil novou.
  11. Tak hadici jsem již sehnal, teď mi stsčí sehnaz trubku. Ta hadice, když se trochu smrští, by neměl byt problém, tam přece není žádnej tlak, je to jen odvětrání od motoru, nebo ti to dělá nějakej problém , když je ta hadice smrštěná?. Martin.
  12. nezadal svůj status

  13. Díky za odpověď, dnes jsem se ptal v servise, hadici stačí nějaká obyčejná, ale tu trubku budu muset koupit asi novou. Zkusím ještě nějakej vrakáč.
  14. Jsem majitelem Škody Octavie 1.8 20V, typ motoru agn. Dnes jsem zjistil, že mám vypadlou nebo ulomenou trubku odsávání olejového fitru. Nevíte někdo kde bych sehnal novou, a už se to někomu z Vás stalo. Děkuji za odpověď . Martin.
  15. Zdravím . Chci ze zeptat jaké doporučujete svíčky do mtoru 1.8 20V.Je lepší koupit jednobodové nebo čtyřbodové. Také nevím jakou značku.
  16. Mám tento motor, má najeto 160 000 kma zatímšlape . Spotřeba je mimo město tak kolem 7.2 litrů a ve městě něco kolem 8 litrů. Chce to lehčí nohu. Jinak zatím bez závad. Martin
  17. Stratilo se mi trochu kapaliny v posilovači, asi už dřív, při plném rejdu to vydávalo divný zvuk, pod autem jsem žádný únik oleje nenašel, dolil jsem tedy kapalinu a čekám co to udělá dál. neví někdo co se stalo. Octavie je 12 lek stará.
×
×
  • Vytvořit nový...