Přejít na obsah

0001krtek0001

Uživatel
  • Počet příspěvků

    336
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Vše zveřejněné uživatelem 0001krtek0001

  1. Najeto 36 759km a zatím jen problémy ,asi špatnej kus nejdříve začal klepat motor výměna rozvodů závada neodstraněna,potom odešlo turbo vyměnily.Motor stále klepe názor technika neví nejlepší by bylo kdyby kleklo upně ha tomu říkám odborník.Motor ke všemu začal vydávat pisklavý ton jako by prokluzoval řemen nebo tak.rozsvítilla se kontrolka elektroniky motoru (špatný svazek od plynového pedálu. Do toho je něco se zadní nápravou možná pružiny auto je prázdné a tahám prdel po zemi.To že mám vychozený zámek u řid dveří (nemám dálku)to je prkotina ale seká se poměrně často -to je prý také v pořádku a nakonec vrže sedadlo řidiče má vůli tomu říkají opotřebení po roce provozu chjo co jinak dodat měl jsem jedničkovou Fabii a tohle si k ní nemužýe čichnout. Takže doufám ,že jste na tom o poznání lépe jinak náhradní auto zapujčí max na tři dny a to jen pokud se to mé stane nepojízdným jinak chtějí 800na den.Prý ,aby mohly kvalitně opravit ten motor by potřebovaly auto alespon na tři týdny po tu dobu nemám nárok na náhradní vozidlo. A ještě spotřeba je alarmující většinu km mám po městě a pohybuji se kolem 8-10litrů a to jezdím normálně. Zatím Templář.
  2. Ahoj vypadají pěkně ovšem ze zkušenosti vím ,že nejdou na všechny typy kol já je měl zevnitř kola šroubované a zavazel mi prolis elektronu (neustále ucházely kolem )Takže jedině vyzkoušet
  3. Jasně že sem to myslel k tomu (divnýmu) kombajnu díky Jarys T a černá je luxus!!!
  4. 0001krtek0001

    MISS ALU

    Děkuji!!!Já už měl přezuto ale není všem dnum konec na jaře se určitě uvidíme
  5. 0001krtek0001

    MISS ALU

    Tak přihodím svoje kolečka 205/40 17
  6. Neupravoval to náhodou ten stejnej co dělal tu růžovou Všechno by se tím vysvětlovalo
  7. 13,10 se hlásím rád Vás všechny uvidím!!!
  8. Ale pokud jedu třeba po dálnici ženu to auto ve zbytečně vysokých otáčkách tím že bych zařadil by otáčky klesly tím pádem by se i snížila nebo ne???Kdyžtak mě opravte.Díky
  9. A co do 1,4TDI šla by tam???Na kolik to zhruba přijde???Díky
  10. Nedá mi to a musím reagovat- nevím o čem ten pán mluví nikdy sem se nedostal se spotřebou nad 6,5litru a to jezdím svižně nikdy nemusím auto nadpruměrně vytáčet a provozu v pohodě stíhám jediné co je pravda je hlučnější motor ale taková hrůza to také není přijde mi to celé přehnané o tom že by auto po dálnici nechtělo jet 140 a že se při této rychlosti budu pohybovat u červeného pole jsou uplně z cesty zcela v klidu 170km/h ve čtyřech lidech 2dospělí 2děti toť mé zkušenosti nijak nezkreslené za posledního 2,5 roku a nájezdem 36tis km.Nepotřebuji se tohoto motoru zastávat vím co mám doma,měl jsem už dost aut a hodně obsahů ale tohle auto jsem si nechal jsem spokojený a nebýt toho že auto upravuji nedal bych do něj ani korunu krom běžných náplní fitrů a destiček ovšem i ceny těchto dílů jsou směšné např oproti Renaultu,Fiatu atd.Toť mé zkušenosti.
  11. Omlouvám se špatně sem se vyjádřil na dálku ale to lanko vážně nemám takže nemuzu otevírat zevnitř poradí někdo co všechno je jiné co koupit jak domontovat díky moc
  12. Prosím o radu mám otevírání 5-tých dveří na klíč a chtěl bych si dodělat na lanko zevnitř vozu co vše k tomu potřebuju díky moc za rady!!!
  13. Nechci se přít ale tento typ se vyráběl ve VolswagenAG,Wolfsburg,SRN alespon ten, muj jinak ještě jsem nepotkal 1,4TDI jako holátko všechny měly velice slušnou výbavu jinak tento motor byl pro zajímavost dražší než 1,9TDI nové auto beru to podle svého stálo 482000Kč
  14. Jestli mužu radit já bych šel znovu do 1,4TDI motor je živej krásně táhne malá pojistka a spotřeba kolem 4,5 litru na sto takže ekonomicky výhodný navíc tyhle auta se dělali jenom v Německu a mají vyšší výbavu tj.4*airbag klima servo vše v elektrice nevýhodou je hlučný chod ale ten já sem jí už dávno odpustil
  15. Nerad bych tě odrazoval nebo nápad hanil ale umíš si to představit zkus se nad tím zamyslet byl bys jediný to je pravda ale pro mně je to hrozná absurdita přeji mnoho úspěchů.
  16. Musím souhlasit smlouva musí být výhodná pro obě strany jedna ze stran nesmí být znevýhodněna smlouvu musí uzavírat lidé při plném vědomí je třeba kupujícího obeznámit o všech nedodělcích popřípadě poruchách aby nedošlo ke skrytým vadám ve smlouvě musí být jasně napsáno jakým způsobem byla dohodnuta cena tzn.smluvně na částku pokud bych viděl napsáno na tak důležitém dokladu jako je smlouva o koupi (stojí a leží)je to pro mě okamžitě známka něčehio nekalého není proti tomu odvolání stejně by to bylo soudně napadnutelné protože by se dal prokázat úmysl znevýhodnit kupujícího.Pozor na to koupě auta je důležitý okamžik a smlouvě opravdu záleží: 1)překontrolujte si stav vozu -nenechte se uchlácholit že je vše v pořádku a rozvody jsou hotovy na co není účtenka jako by nebylo 2)dejte si práci a vždy si zkontrolujte čísla karoserie WIN také je dobré projít rok výroby na všech oknech 3)pokud se vám nezdá lak je nesouměrný nebo nesedí odstím existují měřiče tlouštky laku 4)pokud je vše OK přejděte ke smlouvě zde musí být uvedeno vaše jméno adresa číslo Občanky vaše i prodávajícího dále informace o autě typ rok výroby počet ujetých km(většinou každý píše nezjištěn)a hlavně WIN dále stav auta (odpovídá stáří a počtu ujetých km) poté obě strany se dohodly na ceně která byla stanovena smluvně na částku::::??? A na závěr tato smlouva byla vyhotovena ve dvou stejných tiskopisech z nichž jednu obdržel kupující a jednu prodávající. Také nebu´dte překvapeni že odjíždíte jak bez maleho tak velkeho technického průkazu ten si ponechává prodávají stejně jako kartičku pojištění vám stačí smlouva i pro prokázání před policií proto ji mějte u sebe prodávající je povinen na vás auto přehlásit a to do 5 pracovních dnů pokud vám tedy nedá plnou moc potvrzenou notářem na přehlášení tohoto vozu. Byl bych nerad kdyby to někdo bral jako chytračení nebo moralizování samozdřejmě smlouvy se mohou lišit toto je takový základ. Doufám že všichni dobře koupíte nebo pro dáte a že jsem alespon trochu pomohl.
  17. Přesně tak na čelním skle může být jedině originál zatmavovací pruh z výroby jinak nic.Pokud i přesto chceš mít pruh nech si nalepit rozumný pruh z folie na skla s nízkým zatmavení je pruhledná takže účel splní vypadá jako origo pruh a nebudeš zbytečně provokovat.Ale je to na tobě.
  18. Také musím tento motor jen vychválit Fábii s touto motorizací mám již 2,5roku a paráda na ten zvuk jsem si už dávno zapoměl navíc mám laděný výfuk(decentně)spotřeba realná je kolem 5,4litru a to mám 90%město a nejezdím na spotřebu turboefekt je znatelný takže pokud někdo váháte já můžu jen a jen doporučit.
  19. Zdarec jde ale musíš být bud´ bohaté nebo borec:Najdi si člena LUGO parádní týpek co to umí dodělat zkrátka machr!!!Určitě ti poradí!!!
  20. To vedro mě zničí!

×
×
  • Vytvořit nový...