Přejít na obsah

kastelán

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení kastelán

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Co takhe zkusit tohle zařízeníčko? www.pc-autodiagnostika.cz/zbozi/obd-log Nevím třeba by to něco ukázalo. Každopádně ti přeji ať to brzo najdeš.
  2. http://auto.idnes.cz/nova-skoda-octavia-se-testuje-ve-svedsku-ffj-/ak_aktual.asp?c=A110223_165149_ak_aktual_fdv
  3. Potvrzuji zprávu od Dodo-kolín. Když jsem sháněl taky jsem tam byl a nedoporučuji.
  4. Na předfaceliftu. Kurňa, zase jsem nepomohl .
  5. Ahoj lidi. Já jsem si to kódoval přes prodloužené kódování a maká to. V centrální elektrice.
  6. Já bych to typoval na klapku. Nedávno jsem to řešil u Feldy. Ale diagnostiku udělej.
  7. Taky se odtajním. Dělám na psychiatrii . Sice né ve zdravotnickém úseku ale v technickém. Moje profese je strojník. To znamená že dělám se vším co vrčí. UNC,VZV, dodávky, mikrobus, dieselagregát, sekačka na trávu, malotraktor, motorová pila ale třeba i věžní hodiny. Mám výslovný zákaz od ředitele držet lopatu v ruce . Celkem zajímavá práce. No a teď po volbách se ze mě stal radní. . Učil jsem se jako automechanik a dělal jsem tu profesi asi tři roky. Pak se to nějak posralo a musel jsem změnit bydliště a tím i práci. Bohužel obor automechanik nebyl v místě bydliště dostupný. Tak mi trochu ujel vlak a teď se to snažím dohnat jako samouk protože O2 je někde jinde než Forman.
  8. Tady ti přikládám fotky toho koberce. Je tam trochu bordel ale to snad nevadí. Malinko se to odchlipuje u prahu kufru.
  9. Ne, ne, ne. Sedí to v pohodě. Kdybych neměl naloženej kufr sračkama tak ti to vyfotím. Ale fakt to sedí perfektně a nijak se to nedeformuje.
  10. Já si myslím že to je podobný materiál jako mám já. Tak že v pohodě. To leda, že by si vozil v autě hromadu rozmlácenejch obkladaček tak pak by si jí asi udělal. Je to taková tvrdší guma nebo spíš plast. A za ty peníze běž do toho.
  11. Já nevím, ale začal bych diagnostikou. Podle toho jak si psal, tak si jezdil dříve relativně za hovno a najednou tenhle skok. To asi stylem jízdy nebude. Nebráním se tomu, že má vliv na spotřebu kvalita phm a noha na plynu. Ale o dva litry je to fakt dost. Moje rada - diagnostika. Jinak promiň že to řeknu tak na rovinu. To jsi koupil nějakou kurva ojetinu z půl mega najeto že ti měnily kroužky atd? Já mám teda 1,9 a má najeto 200 tis. a chytá na drc. Tomu nechci věřit že by byly kroužky v řiti. No jsem zvědav na názory ostatních a tvou odpověď.
  12. Ty vo.e já jsem osel :smich: :wallbash: :w00t1: :worthy :worthy :unsure:
  13. Jestli se nepletu, tak tento problém se uváděl v testech O2 jako záporný. Doporučení: hlasitěji rádio
  14. Horní Beřkovice by ti nestačily? :) Otázka co potřebuješ? ;) Nejsem velkomožný :rolleyes: .
×
×
  • Vytvořit nový...