Přejít na obsah

kastelán

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kastelán

  1. Co takhe zkusit tohle zařízeníčko? www.pc-autodiagnostika.cz/zbozi/obd-log Nevím třeba by to něco ukázalo. Každopádně ti přeji ať to brzo najdeš.
  2. http://auto.idnes.cz/nova-skoda-octavia-se-testuje-ve-svedsku-ffj-/ak_aktual.asp?c=A110223_165149_ak_aktual_fdv
  3. Potvrzuji zprávu od Dodo-kolín. Když jsem sháněl taky jsem tam byl a nedoporučuji.
  4. Na předfaceliftu. Kurňa, zase jsem nepomohl .
  5. Ahoj lidi. Já jsem si to kódoval přes prodloužené kódování a maká to. V centrální elektrice.
  6. Já bych to typoval na klapku. Nedávno jsem to řešil u Feldy. Ale diagnostiku udělej.
  7. Taky se odtajním. Dělám na psychiatrii . Sice né ve zdravotnickém úseku ale v technickém. Moje profese je strojník. To znamená že dělám se vším co vrčí. UNC,VZV, dodávky, mikrobus, dieselagregát, sekačka na trávu, malotraktor, motorová pila ale třeba i věžní hodiny. Mám výslovný zákaz od ředitele držet lopatu v ruce . Celkem zajímavá práce. No a teď po volbách se ze mě stal radní. . Učil jsem se jako automechanik a dělal jsem tu profesi asi tři roky. Pak se to nějak posralo a musel jsem změnit bydliště a tím i práci. Bohužel obor automechanik nebyl v místě bydliště dostupný. Tak mi trochu ujel vlak a teď se to snažím dohnat jako samouk protože O2 je někde jinde než Forman.
  8. Tady ti přikládám fotky toho koberce. Je tam trochu bordel ale to snad nevadí. Malinko se to odchlipuje u prahu kufru.
  9. Ne, ne, ne. Sedí to v pohodě. Kdybych neměl naloženej kufr sračkama tak ti to vyfotím. Ale fakt to sedí perfektně a nijak se to nedeformuje.
  10. Já si myslím že to je podobný materiál jako mám já. Tak že v pohodě. To leda, že by si vozil v autě hromadu rozmlácenejch obkladaček tak pak by si jí asi udělal. Je to taková tvrdší guma nebo spíš plast. A za ty peníze běž do toho.
  11. Já nevím, ale začal bych diagnostikou. Podle toho jak si psal, tak si jezdil dříve relativně za hovno a najednou tenhle skok. To asi stylem jízdy nebude. Nebráním se tomu, že má vliv na spotřebu kvalita phm a noha na plynu. Ale o dva litry je to fakt dost. Moje rada - diagnostika. Jinak promiň že to řeknu tak na rovinu. To jsi koupil nějakou kurva ojetinu z půl mega najeto že ti měnily kroužky atd? Já mám teda 1,9 a má najeto 200 tis. a chytá na drc. Tomu nechci věřit že by byly kroužky v řiti. No jsem zvědav na názory ostatních a tvou odpověď.
  12. Ty vo.e já jsem osel :smich: :wallbash: :w00t1: :worthy :worthy :unsure:
  13. Jestli se nepletu, tak tento problém se uváděl v testech O2 jako záporný. Doporučení: hlasitěji rádio
  14. Horní Beřkovice by ti nestačily? :) Otázka co potřebuješ? ;) Nejsem velkomožný :rolleyes: .
  15. No s lakýrou je to hrozný. Minule mi stříkal Formana a držkoval u toho . Asi je zvyklej na ty italský fiátky :D . Barva Dodo nebude problém. Oni mají i škoda servis. Jinak se divím že to neřešíš. Vždyť je to škoda nechat to rozjet do větších rozměrů. Druhá otázka je, jestli ty vrata celkově nebudou stát za vyližprd.l. Myslím špatný plech.
  16. Podložka pod RZ mluví za vše. Jenom toho lakýru překecat.
  17. No je to blbý ale servisku nemám. Prodejce mi řekl že auto kupoval v dražbě a ta knížka k tomu nebyla. Nechal jsem si podle WINka to zjistit a jediný záznam je někdy hned po zakoupení vozu kde probíhala výměna autorádia na garanci.
  18. Tak jsem na autě našel taky korozi. Na zadních dveřích od kufru cca 10 cm od spodního lemu. Ve škodovce mi řekli že vozidlo nemá servisní historii, že si opravu budu hradit v plné výši. Nechápu jak tohle můžou říct. Na 4 roky starém (mladém) autě začne reznout plech který není nijak mechanicky poškozenýa oni to prostě jako záruku neuznaj. :worthy :076
  19. No já mám na koktě teprve pouhých 200 tis. S tou diagnostikou máš asi pravdu. Ale to by chtělo aby zrovna ty otáčky byly zvýšené. Ale fakt se mi to stalo jenom jedinkrát a od té doby zatím nic.
  20. Musím uznat že u obou uživatelů to vypadá dobře a u Jirik.DC to je až dokonalé . Určitě to nejsou nějaký laciný jebky které málo svítí. Ale o tom to je. Kolik je takových majitelů kteří dají za denní svícení cca 3-6 tis .? A na druhou stranu , když to rozpočítáš, tak opravdu na žárovkách nebo výbojkách neušetříš. Jasný. Ten pocit. Mám to vymazlený denním svícením. Za ty peníze si radši připlatím třeba na lepší zimní gumy . Ale jinak kluci máte to hezky udělaný .
  21. Mě se to stalo, když jsem čistil klimatizaci. Bylo to v září, venku bylo teplo klima ON, teplota motoru ještě nebyla na 90°C. Cyklus zvýšení otáček se opakoval za tu dobu dvakrát.
  22. Taky se mi to jednou stalo. Jsem zvědav na odpovědi zkušenějších.
  23. Já teda nevím , ale mě všechna denní svícení která nejsou origo od výrobce např. ve světlech, přijdou na hovno . Absolutně nevidím žádnou úsporu. Na žárovkách nebo na výbojkách? Blbost. Na spotřebě? Druhá blbost. Je to akorát bastlení auta. Nehledě na to, že kolikrát auto s led denním svícením se dá lehce přehlédnout. Prostě jsem názoru že není nad denní svícení hlavními světlomety. Tak a teď mě třeba ukamenujte
  24. Já mám zimní sadu a letní sadu kol. Disky i z poklicema mě vyšly na litr (bazar) a jak píší ostatní: nikde nečekáš, jsi nezávislý, žádné tlemení gumy na zouvačce, poškrábání disku, vyvažování, skladování..atd. Osobně doporučuji pořídit disky na zimu. Je úplně jedno jestli skladuješ pouze gumy nebo celá kola. Zabere to stejně místa.
×
×
  • Vytvořit nový...