Přejít na obsah

feebe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem feebe

  1. Mám Fabču kombi 1.4 16V 55kW a musím říct, že ta spotřeba ve městě je občas.. docela slušná. S tím podřazováním, vyřazováním atd se občas dostanu i na 8-9l/100km. Ale zase na druhou stranu, mimo město když jedu tech 90km/h to dám klidně i za 5,9l/100km. A na dálnici mi to žralo při rychlosti 130-140km/h kolem devíti no..
  2. Tak jsem konecne udelal to, do ceho jsem se chtel pustit uz asi pul roku.. Osvetleni klik, Je to nadhera, ale daval jsem to jeste na vypinac, ktery je na stredovem panelu. Takze prace to trvalo 15 hodin, a k tomu jsem to delal jeste s automechanikem a elektrikarem, jako reknu vam plasty ve fabce, zadna sranda:D Pri te prilezitosti jsem dal aji neony na nohy - i do zadu. No proste, ted je to nadhera jet ve tme Foto dodam, jen co se dostanu k fotaku, kde bude neco videt.
  3. Tohle vím, už jsem to takhle asi 3x delal, ale docela by me zajimalo jak se to da oddelat uplne, chci totiz oddelat vsechny plasty kvuli natazeni drazku na diody a repro
  4. Zdravím, doufám že mi pomůžete.. Potřeboval bych kvůli osvětlení interiéru oddělat středový panel, ale nejde mi oddělat přes řadící páku, konkrétně nemůžu přijít na to, jak oddělat tu sponu. Poradí mi někdo prosím?
×
×
  • Vytvořit nový...