Přejít na obsah

Bryxus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Bryxus

  • Narozeniny 31.12.1964

Oznámení Bryxus

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za odpověď, teď už vím, že opravdu sedí.
  2. Ahoj všichni. Mám prosbu. Vlastním Fabii Sedana a potřebuji zjistit, jestli by pasoval zadní nárazník z Fabie Combi na Fabii Sedan?? Někdo tvrdí, že bez problémů, někdo, že ne. Tak nevím. Poradí někdo?? Díky moc, Bryxus.
  3. nezadal svůj status

  4. Bryxus

    kryt motoru fábia

    Zdarec. Mám Fabii 1,4 mpi a taky mě začal vybrovat vrchni kryt motoru,tak jsem ho sunda,dal tam zátku oleje,která je vespodu toho krytu a je klídek. A takhle už jezdím dlouho.
  5. Zdarec chlapi.Tak dnes jsem se připojil k vám s výměnou palivového filtru. I když nejsem automechanik,pustil jsem se do toho sám. Vlastním Fabii Sedana 1,4 mpi,50 kw, rok výroby 2002. Mám najeto zhruba 91 500 km a filtr tam byl původní / VW AG-ET 6Q0201511-3 bary/.Nahradil jsem ho filtrem "ORIGINAL"-6Q0201051. V uvozovkách proto,neboť je to taktéž Čína/UFI/.Nástavce na modrou a černou hadičku jsou sice o něco delší, ale jde to tam v pohodě až rychlospojky zacvaknou. Ale to sundávání.Černý rychlospojky šly poměrně dobře,ale ta modrá!!! To byl porod. Chce to opravdu trpělivost. Mě ten modrý obdelníček nešel zmáčknout vůbec a na těch černých rychlospojkách to šlo mačkat v pohodě. Musel jsem tedy použít slabý šroubováček a opatrně tu modrou rychlospojku mačkat,otáčet s ní a s citem páčit šroubováčkem,až sjela a bylo vyhráno. Ale před tím jsem sundal filtr z objímky. Je k tomu lepší přístup a člověk může líp zabrat. Ale s citem!!!!Hadičky jsem taktéž přehazovat nemusel,dal jsem je tak,jak byly původně/modrou na střed a černou ke kraji/.Tak hodně zdaru a snad někomu tyto rady budou dobré.Filtr je docela drahej,ale myslím si,že se to vyplatí. Funguje to,jak má a ani to nikde neteče. Mnoho šťastných kilometrů bez nehod přeje BRYXUS.
  6. Bryxus

    kryt motoru fábia

    Když sundáš kryt motoru,tak zespoda je přicvaknuté druhé víko oleje,které tam pasuje,ale to už určitě víš. Čus.
  7. Bryxus

    kryt motoru fábia

    Čus chlapy. Měl jsem taky problém s rachtáním krytu motoru u Fábky 1,4 mpi 50 kw, tak jsem ho sundal a už delší dobu jezdím bez něj a je po problému. Určitě se dá jezdit bez krytu a ničemu to neškodí. Ba naopak. Dostanu se rychleji ke svíčkám a k čištění motoru. Přeji mnoho kilometrů bez nehod a problémů.
×
×
  • Vytvořit nový...