Přejít na obsah

pawka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    66
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení pawka

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. a kudy ti to valí? ja tam loni měl jen tak postříkany nas servem a ten mam čerbou prevodovku. já sem totiš jednou couval mez motoru asi 20 metru z kopce,jestli to neni chyba kroutit volantem bez zaplyho motoru
  2. neslo se vám,že by servo teklo? po 30 000
  3. věřím ti a omlouvám se, za ten vyrez se sroubovakem zabere dozadu a nesmiš se opírat o to operadlo,protoze ho zaroven prizvedne o par milimetru nahoru. jelikoz tam je pouze otočny čep,tak je zadelany barvou. vse je už priverene a ze svarovny jde toto cele i s autem na kataforezu a pak na lakovku,takze to může být řádně přilepené.(kataforeza je ta hneda zakladovka) típádem toto je vereseno a muze me to zde nechat pro vsechny. oddelat drzaky pasu a mužeš spát jak mimino atd.
  4. rovnou řekni, že tomu nerozumíš a nepiš bludy. bud to umíš a napišeš postup,nebo mlč. neděláš v politice?
  5. zabrat kam? jaky mechanismus tam je? takhle od stolu to umím hned,ale pečlivě vysvětlit,to je těžký, že? zabrat můžu,mám hever na 150tun...jo a kámoš dělá v lomu,možná by to šlo i odstřelit.
  6. natočte mi video prosííím(full hd,jinak uvidím prd),jak to odděláváte,protože to není možné.
  7. tam vidim jakysi bazmeht co brani vyndaní čepu, je vyrobem vyseknutim z 3-4mm plechu. ten bazmeht ma na sobě dražku ,jakoby pro sroubovak. kurde,ale at páčíš kam chces ani se nehne.
  8. pawka

    Letní pneumatiky

    ty bričky co tam měla škodovka, to hočelo i nový silnici, dneska bych kola vybiral jen podle hluku, ostatní je +/+ stejný,když nejedíš jak kokot
  9. PP hlásí 5,7, jezdim porad stejny trasy a to byla zima. parada!
  10. datum spotreby byla dobra, brali jsme pouze to co sme spotrebovali. nadoby to byli ne 1litr a 4litry. sudovy sme nebrali. do prazdnych sudu od firmy na odpady,sme hazeli ty prazdny obali,ktere jsem prozkoumal. bp je petrolejarska firma. asi jako jedina v evrope ktera těží ve velkym. takze kazdej od ni nakupuje. takhle to ma hodne vyrobcu.
  11. když sem byl na školení ATE, tak všichni dělali brzdovku na hovno a jediny ate ji dela dobre,tohle nas školi v ate. bylo to dost presvedcivy,ikdyz sem tam sednul a rikal si,co tady delam,tak sem odesel a byl spokojen. ale vím že pravda je vzdycky uprostred. je ale pravda ze ate je hodne vpohode. paraflu je otazka hydrauliky a chlazeni, olej je selenia. jedna vec je ta specifikace,at kouknes kam kouknes,tak tam muže vlastne nalejt jakykoliv olej. jeste sem nenasel olej ,kterej by nesplnoval. proto to je tak nahovno. vsude se napíše všechno a pak je to svatý. to snad sou vsechny ty oleje stejný? asi jooo,jen se mění viskozita?!? škoda že si nepamatuju to hrudkovaní oleje, v garaži sme mel sud s prazdnejma a tak sem v -15 nevim, sel zkoumat prazdny pixly,jak si stojej v mrazu. divil sem se jaky sracky jsou k prodeji. BP špička mezi olejáři hrudkovala!!!! už nevim ale přesnosti. každopadně značka zklamala! jiny nevim brali sme orlen a bp a mogul. to chce v mrazu navstivit takovýhle místo v serrvisu a vidiš co kupuješ.
  12. jestli nejlepsi nebude 5w30 neco o ni nas jedenkrate skolili,bylo to pro motor 1,8T vw ze tak jedine tohle,jinak to podělaš. že je prej tak přesnej,že musí myt tohle. jeho pocatecni vistozita neni mala ani velká. to se me líbí. konecna viskozita by mohla byt lepsi,ale coš. netaham to pres 3000o/min. chtelo by to chladic oleje,nebo teplomer na hlavním mazacim kanalu a bylo by videt kolik ty motory chodej. http://www.oleje.cz/clanek/Vlastnosti-motorovych-oleju---Viskozita
  13. tak jeste vaham jestli 10w40 nebo 5w40 . a jakou znacku vybrat. driv sem delal testy mrazuvdornosti,ale uz nevim jak me tenkrat dopadli a politika spolecnosti + černy trh to zas posunul jinam.
×
×
  • Vytvořit nový...