Přejít na obsah

Milda.J

Uživatel
  • Počet příspěvků

    308
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Milda.J

  1. Neřeš to. Zakouření způsobilo právě vypnutí topení "násilně " =nedošlo ke klasické vypínací sekvenci, kdy topení přestane hořet a ventilátor pak ještě odvětrá spalovací komoru . Uvidíš, že se bude příště chovat normálně.
  2. "Žádné hoření" a "buchne a nic" by mě směřovalo k přívodu paliva, žhavičce, spalovací komoře. Topení chce chytnou, ale nechytne- čidla rozpoznají, že plamen nehoří a topení odstaví.
  3. ... https://forum.skodahome.cz/topic/115999-pr%C5%AFchod-z-motorov%C3%A9ho-prostoru-do-kabiny-14-16v-74kw/
  4. Z principu... nepojede. Teplovodni topeni k tomu neni vhodné. Má velkou el spotřebu.
  5. Na volantu je to tlačítko hlasového ovládání. Krátký stisk funguje na samotný infotaiment, dlouhý stisk na "google"
  6. Tak to je chyba u mě. Scaly jsem si nevšiml. (Tapatalk mi skrývá kommpletní názvy temat) U Scaly to vypadá, že to wlan může sloužit asi jen pro užívání AA, Mirrorlink, Carplay...omlouvám se za zavedení na špatnou cestu.
  7. Ááá v tom bude chyba. Pokud chceš data pro Bolero musíš mu je poskytnout buď nasdílením dat usb kabelem z mobilu, nebo využít https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/lte-carstickpro-000051409fx Ta položka kterou využíváš ty, slouží k sdílení dat s posádkou (internet pro hodné děti:-) ) ... ale nejdřív musíš mít co sdílet.
  8. A internet boleru poskytuješ? (Usb stick, nebo sdílení dat s mobilem)
  9. Nevím jakou máš sestavu, na fabii by možná mělo fungovat buď komplet ovládání tzn topení si bude samo regulovat úplně vše (octavia III Tak funguje), nebo varianta kterou ti asi popisovali- topení rozpohybuje ventilátor ale rychlost ventilátoru a poloha klapek bude závislá na tom jakou si zvolíš před zaparkováním. Test: dej ventilátor na max, foukani na nohy, teplotu na max. Pak auto "chcípni" a pusť topení. Topení pojede a když ohřeje vodu (cca30 stupňů) sepne ventilátor v tom režimu jako sis nastavil? POZOR TOTO NASTABENI NENI VHODNE NA BĚŽNÝ PROVOZ. podle toho zjistíš, které parametry ti topení je schopno ovládat. Běžné nastavení je teplota na max, foukani na okno (kvůli rozmrznutí), ventilátory třeba na 2. (když budou foukat moc= více tepla.ale baterka kaput ;-) )
  10. Na jedničkovým supu nevím, ale na dvojce je na plovákový komoře takový jako zaslepený čůro. Provrtat (4mm) , prostrcit hadičku (u dvolky 190mm dlouhou) gumovou hadičku (originál je redukovaná) přetáhnout a zasponkovat... Kdyžtak mi písni SZ...
  11. Jen poznámka abys věděl. Spoje (Ty trubky co koukají z topení) musí být mimo prostor vozidla. Takže limitující pro umístění je nejen prostor pro topení jako takový, ale i prostor pro prostup a přípojky venku. D2 do osobáku pouze v situaci, kdybych ho uvažoval "jako karavan". Umístěním pod nohy lidem jako nejposlednější možnost. Buď se na to vybodni, nebo to zkus do toho kufru. To je můj názor. Osobák/ auto kde chci mít teply motor a teplo ráno do práce = hydronic Auto kde chci přebývat (třeba spát, kempovat, karavany, kamion,.... jiné spec stroje) airtronic.
  12. :-O Proč to tam chceš? (D2 do osobáku a ještě k tomu pod nohy) To by mě opravdu zajímalo.
  13. Přesně jak píšeš. Držák nový, pojistka taky... ale jak vypadá zbytek (kabel) to nevím. Co nejčistší a "nejkovovější" spoje. Bez oxidace a vyhřátých materiálů. Jestli vypadá kabel stejně jako ten šroub, tak minimálně zkrátit a předělat oko. Po montáži "osahat" ať se to nehřeje...
  14. Odhadoval bych to na přechodový odpor- to se stává, když není třeba utažená matka. (Nebo zoxidovanà). V místě takového špatně vodivého spoje pak dochází k "vypalování"
  15. Ano, aplikace ... hledej androidauto (není na googlestore, musí se stáhnout jinde- odkaz zde někde je) Třeba zde: https://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/130031-SmartLink-(Apple-CarPlay/Android-Auto/MirrorLink)#entry2413182
  16. Co má společného škoda servis s modelem telefonu? Máš v aute volbu android auto? Máš nainstalovanou apku na telefonu? Ci ti nejde?
  17. Štítek na topení není? (Měl by být) Pochybuji, že v dokumentaci bude přesně napsán typ topení= označení webasta.
  18. Ahoj, jaký vozíte na své kombíkové OIII střešní box? Chci koupit Thule Motion, jen nevím velikost. XL se mi zdá už z délkou na hraně, nebo se mýlím a je v pohodě?
  19. "Vyzkoušet nové zobrazení" nemají všichni. Nespolehal bych na to. (Není to závislé ani na modelu telefonu, ani na verzi... někdo má, někdo nemá)
  20. Stěžejní z google play? V CZ není AA k dispozici, proto se ptám. Pokud ne, může být problém v nastavení telefonu: "povolení instalace z cizích zdrojů" Edit: v jednom pripade jsem taky měl problém s prohlížečem. Zkus jiný. (U mě nešlo přes chrome, musel jsem přes nativní samsung internet)
  21. To jsem ještě neviděl. (ale to neznamená, že to není možný) vždy jsem si vystacil s výměnou ventilku.
  22. Já vždycky obdivuju ty řeči "za půl hodiny... vejvar" . Založit zakázku, přistavit auto na dílnu, předat mechanikovi, namontovat, odzkoušet, vyvézt auto, uzavřít zakázku, zkasírovat včetně všech dokladů... Za 750 je to sakra levný. Bavím se o servisu na nějaký úrovni, ne o sousedovi, který ti to tam lupne a ty mu strčíš prachy do kapsy. Ony ty srandy a povinnosti okolo taky něco stojí.
  23. :-) o 2000 míň za auto nezpůsobilé k provozu, které nemůže po ose nikam legálně jet, s rizikem závady na motoru (viz poznámka majitelé o cukání a strachu z neprojdutí stk) nemá se slušností kupujícího nic společného. Ale jak se říká- na každou věc se najde kupec.
  24. Nikdo nebude řešit propadlo stk? Minimálně policajt až s ní někam vyjede, pojišťovna až s ní nabourá a kupec až se bude domlouvat cena.
  25. Nemáte někdo tip na "zalomený" USB kabel ideálně s koncovkou "C" taky zalomenou? Všechny co jsem našel (na Aliexpres) jsou zalomený doprava, ale to asi nebude díky umístění zásuvky v OIII to pravé ořechové.
×
×
  • Vytvořit nový...