Přejít na obsah

draconis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení draconis

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj všem, nemá prosím někdo k dispozici zapojení (pinout) konektorů u zesilovače v Sound Systemu s autorádiem Audience v Octavii II (předfacelift, r. 2009)? Jedná se o díl s označením 1Z0035456. Potřebuji připojit neoriginální autorádio a zjistil jsem, že vývody repro z Audience vedou do tohoto zesíku pod sedadlem řidiče, odkud je to dále již rozvedeno do třípásmových repro ve dveřích. Zesilovač chci obejít, kvůli zapojení výhybek potřebuji zapojení konektorů, abych si nemusel jednotlivé kabely složitě proměřovat a testovat. Máte jej někdo prosím k dispozici? Mnohokrát díky.
  2. Děkuji za informaci, mezitím už jsem našel i jinde. Každopádně to z tohoto pinu nefunguje. Přitom s OEM rádiem ano. Zřejmě to bude v tomto autě ještě jinak...
  3. Ahoj všem, předem napíšu, že jsem hledal, ale neúspěšně. Prosím tedy zkušenější o zapojení konektoru v Octavii I. r. 2003. Jedná se o výbavu L&K, původně byla ve voze OEM navigace, nyní instaluji jednotku Alpine a k ní adaptér ovládání z volantu od Connects2. Bohužel na adaptéru je klíčový kabel volný, pouze osazený pinem do mini ISO konektoru. Je určen pro K-line sběrnici. Netuším kam patří, můžete mi prosím někdo poradit, na jakou pozici jej zapojit? Moc děkuji za pomoc.
×
×
  • Vytvořit nový...