Přejít na obsah

fiam

Uživatel
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli fiam

  • Narozeniny 17.4.1972

Návštěvy profilu

1 128 zobrazení profilu

Oznámení fiam

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Daj dolu drazkovy remen a zisti ci to ide s rozvodou alebo od drazkoveho remena a potom sa da diagnostikovat dalej.Mal som tento problem a nakoniec to boly rozvody ktore maly najete 130 000km.
  2. Ano aj ja som to tak pochopil.Trocha som cital na VW foru lebo inak som aj ja mal s toho hokej.
  3. Ja som len tym chcel povedat ze pasaty haldex maju http://www.volkswagen.cz/page.php?chapter=...how=4motion-1-2
  4. Cosby to mam chapat tak ze system quattro a 4 motion je jedno a to iste? Myslel som ze torsen pouziva len audi. U audi je to quattro a vw 4 motion? Nejak mi to nejde do hlavy.
  5. fiam

    Zhavenie

    hledal si blbe,je to tam,ja našel ten svuj kod,je to myslim 32650,ale nevím jiste zda jsem ho pouzil nebo dal jiny,zkousel jsem i jine a testoval rano v zime,ten 32650 je myslim na 7st,pak zkouset vagem 32700,jsou to dva roky co jsem to delal,mozna poradi jeste nekdo Ano mas pravdu,hladal som a aj som nasiel.Dakujem za radu.
  6. fiam

    Zhavenie

    Tak som hladal a nic som nenasiel.Neviete niekto poradit konkretne.
  7. fiam

    Zhavenie

    zhaví to od 5st nad nulou!!!!!Ty kody najdes na dieselpoweru forum,jen musiš hledat,zvedni to jen na 6st,to stačí,jen kdyby to blbe startovalo,tak na 7st,ale plati tady prima umera,kdyz bude treba -5,tak to bude zhavit neskutecne dlouho,dej to jen na 6st.Možná ten kod mám nekde v praci,pokud jsem to nevyhodil Dik za radu pozriem sa nato a skusim to naist.
  8. fiam

    Zhavenie

    Prosim poradte jak upravim vo vagu aby zhavilo od inej teploty ako je dana.Myslim ze zhavy od -5° a ja chcem dat aspon od 0°.Dakujem.
  9. Neviem ci si pozeral ulozenie stabylizatora.Mal som taky isty problem a po vymene tych gum je tycho.Horne ulozenie nezvikne klepat.
  10. Mam tiez tento problem.Skusim kefku a snad to zabere.
  11. K tomu klepaniu.Niesu to nahodou hydraulicke zdvihatka ventylov?
  12. fiam

    Zastierky

    proč hned takový silný slova???? většina novějších aut je schválena pro provoz na pozemních komunikacích bez lapačů nečistot.... Toho buzeranta si nech pro toho, kdo ten zákon schvaloval a nenadávej tomu, kdo zástěrky mít nemusí. PS, já je třeba nemám - přiznávám, že jsou praktické, ale nelíbí se mi a když je mít nemusím, tak je dávat nebudu, rád si to špinavé auto umyju moje řeč. A krom toho ty i já máme combajny, takže ty zástěrky ani nemají smysl. Spojnice dotyku zadního kola na vozovce a spodní hrany zadku svírá s vozovkou tak malý úhel, že lapače nečistot už fakt nemají smysl. A co se týká špinavého auta - combajny můžou mít zástěrek třeba milion a stejně budou vzadu špinavý. Naprosto s vámi souhlasím.Nejsou povinné a ještě jsou ošklivé. Osklive ale prakticke.
  13. fiam

    ESP

    Na VAG jsem to měl a píše to ASR FRONT MK60. Tak toto zaujima aj mna.
×
×
  • Vytvořit nový...