Přejít na obsah

Garen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Garen

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Garen

    Rezavý výfuk

    3 měsíce po záruce? To mě pošlou někam...
  2. Garen

    Rezavý výfuk

    Hm takže vidím, že v tom nejsem sám :-( Jak mě teď sere, že jsem si toho nevšiml o měsíc dřív, měl bych to ještě v reklamaci :-( A takle bych to reklamoval klidně pořád dokola. Jak si, do prdele, můžou tohle dovolit udělat na novým autě??!! Omluvte mě za tu vulgaritu, ale v tomto případě si to nemůžu odpoustit!
  3. Garen

    Rezavý výfuk

    Takže ti to ani v záruční době nevyměnili? To bych si teda vydupal :-) Argument, že reznutí výfuku po jednom roce je normálka je vážně směšný :-)
  4. Garen

    Rezavý výfuk

    Zdravím, před několika dny jsem bohužel zjistil, že mi na Fabii II pěkně koroduje koncovka i potrubí výfuku. Nejvíc mě štve, že mi asi před měsícem skončila dvouletá záruka :-( Na tu tříletou záruku se koroze výfuku asi nevztahuje, co? Jako je to hrůza, když Vám na novým autě koroduje výfuk! Myslíte, že mám právo na uplatnění záruky i po uplynutí dvou let? Nebo ne, ale mám to aspoň zkusit? Díky.
  5. Jo na tohle :-) No...za 2000 změření výkonu. Proč ne :-D
  6. No ty vole...tak to pak nechápu. Když to vezmu do servisu a řeknu jim, že to má malej výkon a s klimou se to ještě hodně zhorší, tak mi řeknou, že se mi to jenom zdá :-(
  7. Hm...tak to vypadá, že to není jen můj problém, a že všechny 1.6 16v jsou při rozjezdech a nižších rychlostech dost líný. Na jednu strani jste mě potěšili, že není chyba jen u mě, ale na druhou stranu asi musím konstatovat, že jsem z tohodle motoru tedy dost zklamaný. Taky vám zapnutí klimi (mám manuální) výrazně zhorší akceleraci a celkově výkon? Přijde mi to nějak moc. Ale stejně bych se chtěl svést jinou fabkou nebo roomsterem se stejným motorem pro srovnání. Odkud jsi, bojlere?
  8. No podle mě se s tím jezdilo celkem normálně. Zkusím to teda někde provětrat. Nejvíc mě štve, že fabií s touhle motorizací je žalostně málo. Nemáte ji někdo v Olomouckém kraji. Nejlépe serverní morava (Zábřeh, Šumperk, Hanušovice)?
  9. Řekl bych, že celou dobu. "jenom" špatně zajetá? To by bylo to nejhorší, co by mohlo být. Ale jezdilo se s ní normálně, tohle přece nemůže být zajetím. Neříkám, kdyby se ze začátku moc vytáčela. To vůbec.
  10. Ahoj, Fabka má už skoro dva roky (v červenci končí záruka) a přijde mi, že na tenhle motor má hrozně slabej výkon. Když to srovnám třeba se starou Octávkou combi 1.6 55kw 1998, tak to je oproti fabii dělo, hlavně teda co se týče akcelerace. 1., 2. a 3. rychlostní stupeň je v octávii doslova odpich oproti fábii. A to nemluvím o zapnuté klimatizaci. Když zapnu klimu tak auto vůbec neakceleruje a navíc žere (to se dá ještě pochopit). Ale v Octávii není zapnutá klima na výkonu skoro poznat. Fabia je navíc hrozně hlučná. Když točím 3000 ot. tak je motor hrozně hlučnej, oproti ostatním autům. Jste na tom stejně? Nepřijde vám, že je ten motor slabej? Myslíte, že by to mohlo být případně na reklamaci? Že bych řekl, že mi výkon v žádným případě neodpovídá těm 77kw, tak že by se to změřilo a dalo by se s tím něco dělat? Jestli je to normální tak ten motor je s prominutím dost na houby. P.S.: Teď na poslední prohlídce před skončením záruky chci říct o zaktualizování sw ŘJ kvůli vynechávání při rozjezdech. Sakra asi nejvíc by mi pomohlo, kdybych si mohl projet jinou fabku se stejným motorem, to by se hned vidělo. To by mi ale asi v servisu neposkytli, když jsem viděl tu jejich ochotu s loňským uplatňováním reklamací. Děkuji za odpovědi.
  11. Tak bohužel mi to na reklamaci neuznali :-(
  12. VYŘEŠENO! Reklamaci mi bez problému uznali.
  13. To ne :-D Otec si toho všiml už dřív, že je to hlučnější. Ale jedná se spíš o hlučnost motoru...
  14. Jedná se o Fabii 2 1.6 krátkou. S autem moc nejezdím, protože není moje. Po delší době jsem si půjčil auto od rodičů a jel na dálnici. Od minulé jízdy (to už je dýl) se mi zdálo, že se auto dost zhlučnilo. Je to znatelné jak při jízdě po dálnici a tak při akceleraci při nižších rychlostech. Auto má najeto asi 7 000 km. Navíc se mi zdá, že auto celkově míň táhne a víc žere benzin. Jízda po dálnici na 130km/h za cca 8,5 litrů. Nemáte s tímhle někdo zkušenosti? Jestli je to na reklamaci. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...