Přejít na obsah

rejan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení rejan

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Taky mi to houkalo a to dost dlouho. Motor v tahu a při přeřazení na vyšší rychlost.st. houknutí jako lokomotiva, při razantním přidání a ubrání plynu na prázdno taky houknutí. Servisák se s tím projel a konstatoval,že to může být cokoli,spojka,převodovka,volnoběžka v altíku,turbo atd. ať to neřeším,že se časem uvidí. Minulý týden jsem zajel do malého servisu na výměnu oleje,kluk to zvedl a než olej vytekl auto zespodu prohlédl, našel dírku ve výfuku no tak vzal cočko a dírku zavařil. Houkání je pryč!!!! Dírka byla ve spojovací trubce mezi kat. a potrubím těsně u objímky. Auto jede jako nové,houkání zmizelo a spotřeba šla o cca 0.3 lt dolů. Snad to někomu pomůže.
  2. Dělá to ten napínák, když se tam podíváte při volnoběhu studeného motoru celý se viditelně třese. až se motor trochu ohřeje zmizí to. Měnili mi ho před 20 000 km s rozvody a už je zase v pr..... Ničemu to prý nevadí,ale kdo to má poslouchat. Škoda servis : výměna s prací cca 4500,-
  3. Homokinetický kloub na levé poloose.Tedy podle toho co píšeš.
  4. Ahoj. Dnes jsem byl v servisu Škoda se stejnou závadou. Prohlédl jsem co se dalo,na konektoru motorku na prvním vodiči zleva bylo napětí 12.65v /hnědočervený/,kostra v pořádku. zelenožlutý kabel 5.63 v,bílozelený kabel-bez napětí tj. 0 v. Motorek čistý a mimo auto plně funkční. Poslední kablík vpravo na konektoru /hnědý/ kostra v pořádku. už jsem to fakt nedal.... Závada byl přelomený kabel v průchodce dveří,ale ani jeden z těch co vedou k motoru stěrače. Byl to červenožlutý,tenký drát. kam to vede a s čím je to propojeno mi zůstalo utajeno. Snad to někomu pomůže, jinak cena v servisu byla 655,-Kč cca 70,- materiál a zbytek práce a Kalouskovné.
  5. Mám víceméně stejný problém jako caleb.1. Dioda svítila trvale a při zamčených dveřích se intenzita zvyšovala/jako by to blikalo/. Dnes ráno nic,tma. po odemčení se rozsvítí a svítí pořád,po zamknutí cca po 3 vteřinách zhasne. jenže navíc to začalo blbnout celý,někdy nejde zavřít okno/otevřít ano. dálka teď někdy jde a někdy nereaguje vůbec a když už ano tak se neodemknou ,nebo nezamknou dveře u řidiče. klíčem to jde bez problémů. světla piští,světlo ve dveřích ok stropní lampička taky ok.Ještě musím dodat to že nešel centrál u zadních dveří za řidičem a to asi 7 měsíců. nějak mi to nevadilo jezdíme ve dvou. neřešilo se to a asi před týdnem začaly zadní dveře najednou samy od sebe zase fungovat a od té doby se projevují ostatní závady. Ještě otázka funguje vám vnitřní osvětlení při otevření pouze zadních dveří?/kombík tdi 81kw 2003/ mě nesvítí nic. dokud nefungovaly zadní dveře vše bylo jinak ok dioda blikala safelook fungoval. Moc dík za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...