Přejít na obsah

christoferson

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení christoferson

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, potřeboval bych poradit - kolega si při couvání s S1 nevšiml, že má za sebou schod a zadní nárazník to odnesl s promáčlinou ve spodní části, což bych ještě přežil, ale podařilo se mu ulámat prolisy pro uchycení šroubů u takového plastového krytu, který je vpravo zespoda přidělaný na jedné straně na blatníku a na druhé straně na kovové vaně, kde je schovaná rezerva. Ať dělám co dělám, nemůžu ten plast nikde sehnat, dokonce jsem ho neobjevil ani v montážních návodech k S1... Přikládám fotku. Part number, který je na plastu uvedený, je 3B0 825 218 E, ale podle toho jsem nikde nic nenašel... Budu rád za jakýkoliv tip, kde to sehnat Díky!
  2. že je zalomené a na konci má kousek skla vyboulený, takže je do jisté míry pokrytý mrtvý úhel. Nechci tam lepit takové ty malé zrcátka z benzínky, vypadá to blbě...
  3. není zatmavovací, jenom asferické a vyhřívané, prostě to co mám na levé straně bych rád i na pravou... 5000 to stát nebude.
  4. Rád bych na Superbovi vyměnil sklo na pravém zrcátku za asferické. Nevíte, kde bych něco takového sehnal a jestli se to vůbec dělá? Napadlo mě podívat se v shopech v UK, ale nevím, jestli by to sedělo, co myslíte?
  5. Kupoval jsem nové sklo a taky řešil otázku jak sundat to staré. Našel jsem v dílenské příručce návod jak jednoduše sundat kryt zrcátka a sundání skla pak už zvládne každý levou zadní bez všemožných udělátek download
×
×
  • Vytvořit nový...