Přejít na obsah

Haťapka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Haťapka

  1. hledám svůj inzerát

    1. Wojnar

      Wojnar

      Chceš si na něj odpovědět a koupit to od sebe? :D

  2. Oranžová Tangerine. Chtěl jsem se odlišit od ostatních......
  3. Něco podobného jsem při přehazování kol zjistil taky. Mám Fabku starou 14 měsíců. Na kotouči byl povlak barvy, jako když ho namažu okrovou vodovkou barvičkou. Na dosedací ploše kolo-náboj, bylo poměrně dost měděný pasty, tak jsem ji otřel, kotouč a desky prostříkal sprayem na brzdy a uvidím.Mechanika jsem se ještě neptal. Ja jaře chci dát alukola, tak to bude muset být OK, jinak to brzdí a nikam netáhne.
  4. Dneska jsem koupil Semperit Winter Grip 165/70-14 podle testů jsou v tomto rozměru vynikající, a divte se, jsou vyrobený v Portugalsku.Tak podle místa výroby bych ještě nedělal závěry. Na Reifentest. de si jeden Helmut posteskl, že jeho Uniroyaly jsou vyrobený v čechách......
  5. Když už tam chceš dát 10cm repro, tak na nich nešetři, Pio. TS 1056 jsou vhodné, ale leší výsledek bude s Pio. TS-E 1076. Jsou to koaxiály s kevlarovou membránou a ofiko cena je 2600 Kš, tak si myslím,že je levnějim určitě někde seženeš. K tomu radiu pasují výkonem, citlivost a rozsah OK.
  6. Pro informace o gumách doporučuju adresu www.reifentest.com , vyberete si vzorek a výrobce a už jedete. Přispívají tam normální smrtelníci, a ti se v hodnocení rozcházejí stejně jako novináři. Takže to čtení je někdy fakt zábava. Ale nějakou představu o konkrétní gumě si tam každý asi udělá.
  7. Se Simonizem zkušenosti mám,prodával se už za totáče v tuzexu. Používám ho na motorku, leštěnku Simoniz ve žluté nízké plechovce(original fine wax) neobsahuje abraziva, výsledek je špičkový-možno posichrovat navrch tvrdým voskem. ale to nejdůležitější je, že se tato leštěnka nesmí nechat na laku zaschnout, jinak ji už těžko rozleštíš.Takže nanést na menší plochu, a už to mydli....Mohu doporučit.
  8. Haťapka

    Disky 14" 5J

    Je to ET 35. Tak jsem to měl na autě z fabriky.
  9. Povrch kotouče je vždy trochu porézní, ale ne tak, že by to byli vzduchové bubliny , je to spíš poréznost mikroskopická , a je žádoucí. Když se nové destičky zabíhají, tak se jejich prach částečně dostane do těch porů, zatře se tam, a tím se taky zvyšuje brzdný účinnek. Krom toho, že s deskama přizpůsobí tvarově. U závodních destiček a kotoučů na to existuje technologický postup, jak ten kotouč a desky "zajet". Takže si myslím, že v servisu potřebovali asi nějaký kšeft.
  10. Koupil jsem si před týdnem specíální mycí rukavici od fy Valma. Má na sobě asi 2cm provázky z mikrovlákna, výborně absorbuje vodu, k tomu jsem použil šampon bez vosku Sonax Extreme 2v1. výsledek je super. A navrch tvrdý vost firmy 1Z (einszet) ten vydrží skoro rok na karoserii. No a teď se mi to auto skoro nechce tahat z garáže .
  11. To NNNTomas. Přečti si můj příspěvek o šest bloků níž, s nadpisem "ozvučení" -krátká Fabie. Co bych ti asi rozmluvil , jsou 10cm koaxiály dozadu. S velkými ovály rozhodně více využiješ potenciál kvalitního radia i bez zesilovače. Měl jsem možnost vyzkoušet rychle po sobě čtyři značky radíí na jedněch reproduktorech,(měli srovnatelnou výbavu)a od té doby mám aspoň nějakou představu, do čeho investovat. No a jaké radio jsem si koupil, se tam dočteš.
  12. Haťapka

    Lago di Garda

    V městečku Limone je mezi jezerem a silnicí terasovitý kemp, v areálu je bazén a samoobsluha, cenu si nepamatuju, ale drahý to nebylo.U výjezdu je benzinová pumpa, a benzín tam drahý byl. byl jsem tam před dvěma lety na motorce.
  13. Taky přispěju svojí zkušeností s osazením do Fabie. Ctěl jsem si pořídit hudbu v duchu hesla "za málo peněz hodně muziky", a myslím, že se mi to povedlo. Radio mám Pioneer DEH-P 40MP. Jak píše ALL 01, nejlevněší pioneer s BT je DEH-P65BT. V předu jsou repro Pioneer-TS-H1704 a vzadu dvoupásmové ovály Pio. TS-A6901 v platu. Ty přední jsou určeny do jiných aut (P206) ale do Fabky pasují a hrají skvěle. Výškovka je schovaná v trojúhelníku pod zrcátkem. Při výběru reproduktorů jsem bral ohled na jejich příkon ve vztahu k rádiu bez použití zesilovače. Na radiích Pioneer lze nastavit vlastní ekvalizační křivku, a DEH-P 65 BT má tuším proměnné podsvícení, takže i zelené je možné.
×
×
  • Vytvořit nový...