Přejít na obsah

Milanka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 098 zobrazení profilu

Oznámení Milanka

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Já to měl zpočátku také, dálkové šlo přepnout, světelná houkačka nefungovala, pak už nefungovalo ani dálkové světlo.
  2. No, problém je ten, že mi přestalo fungovat svícení dálkových světel i světelná houkačka. Tlumená svítí normálně. Přepnout do polohy dálkových světel jde.
  3. Prosím, nebylo už to tady? Nemůžu najít. Nejdou mi přepnout dálková světla. Zvládl bych opravu sám? Nebo mám zajet radši do servisu?
  4. Mě se v poslední době zase stává, že když ráno nastartuju, vyjedu z garáže, zavřu garáž, otevřu bránu, vyjedu a zavřu bránu, tak auto bublá a pomalu si samo zvedne na chvíli nepatrně otáčky, pak zase klesnou, pak zase zvednou a klesnou, tak třikrát nebo čtyři krát za sebou, někdy i chvíli po rozjetí, ale pak už celý den v pohodě. Tak nevím, jestli to mám řešit hned nebo až jak se to projeví dále.
  5. Tak a je to vyřešeno. Byla to pojistka. Večer jak jsem se na to díval, bylo už šero. Tak jsem na to vlítnul hned ráno a bylo to. Dík.
  6. Dnes chci vyjet, náhodou zkusím, jestli mi jdou světla a bohužel levé potkávací nesvítí. Tak jsem vyměnil žárovku a zase nesvítí. Prošel jsem pojistky, dobré. Kontroluju přívod proudu k žárovce, proud k žárovce nejde. Poraďte. V kabelovém svazku bych nehledal, před rokem a půl mi v servise dali fungl nový, jelikož ten původní měl výrobní vadu jako u většiny počátečních fábií. Za všechny rady předem srdečně děkuji.
  7. Problém jsi vyřešil celkem rychle.
  8. Honzo, hledej a čti. Je nás tady hodně, co už to máme za sebou.
  9. To mám taky. Akorát mi zpočátku dělalo problém si zapamatovat, že musím vypnout světla.
  10. Už několik měsíců objíždím bazary v okolí, protože bych taky rád jezdil v něčem větším. V jednom bazaru (nebudu jmenovat), mají všechna auta najeto v průměru 80 tis. km. Chtěl bych koupit buď Renault Espace grand nebo R. Scénic grand nebo Opel Zafira. A proč z bazaru? Na nové bohužel nemám. A proč jsem ho dosud nekoupil? Uvědomuji si rizika spojená s koupí ojetiny dovezené ať už z Německa, Belgie nebo Francie. Už jednou jsem byl v situaci, kdy mi chtěli kriminalisté auto zabavit a toto již nikdy nechci zažít. Tak co, mám riskovat?
  11. Jaké jsou výsledky. Našla se? Je to hnus. V které části Karviné?
  12. Prohledej si témata, kdy svítí a nesvítí kontrolky na palubce. (:-)
×
×
  • Vytvořit nový...