Přejít na obsah

basil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem basil

  1. Dneska jsem nechal na chodníku černou lištu, která je pod předním nárazníkem. Odlomily se všechny packy a lepit to nemá smysl, tak jen koupit novou. Je tam k něčemu důležitému (proti stříkající vodě nebo tak něco) a nebo to nechat být a jezdit bez ní?
  2. Uvažuju o výměně mé krátké Fabči za kombi a chci si udělat jasno, jakou motorizaci zvolit. Aby to jelo slušně i se zapnutou klimou a motor měl už trochu kulturnější chod. Najedu ročně asi kolem 10 až 15 tisíc km. Nechci ale kupovat úplně novou. Tak 3-4 roky starou.
  3. Sedačku jsem nakonec po velké anabázi se sháněním použitelného kusu - docela mě zaskočilo, co někteří na sedačce řidiče dokážou dělat za činnosti vyčistil a vyměnil. Díky za názory.
  4. Řeším teď problém, jestli vyměnit pevnou sedačku řidiče za výškově nastavitelnou pro menší řidičku, která chce sedět výš. Kolega má ve své Fabii výškově stavitelnou, ale zdá se mi, že v horní poloze je ta sedačka stejně vysoko jako moje nenastavitelná, a že celý mechanismus slouží spíš pro snížení než pro zvýšení sedačky. Takže by pak celá výměna neměla žádný smysl. Máte s tím někdo nějakou zkušenost ? Díky předem za info.
  5. Právě řeším problém, kam umístit a hlavně jaký držák použít pro upevnění navigace MIO. Nechci ji na husím krku na skle, spíš někde poblíž pro lepší obsluhu a dosah. Dík za radu.
  6. basil

    AAA Auto

    Jednou se mi ozvali na inzerát, kde jsem prodával Renaulta megane coupé, protože jsem potřeboval kufr v autě. Byl to krasavec, kočkolapka. Moc ho chtěli a abych hned přijel, že cenu akceptují. A já blbec tam jel. Při osobním jednání bylo všechno jinak, najednou, že cena musí o hodně dolů, že to jinak nejde a spousta keců naučených z příruček psaných nějakým jednoduchým stupidem. No nakonec jsem hodně naštvaně odjel a do týdne jsem miláčka prodal bez problémů za podstatně vyšší cenu. Shrnuto, tahle firma je jeden velký ............ na poctivé a normální lidi. Na prodej auta je upřímně nedoporučuju. Jo a teď mám Fabču.
  7. Zdravím, mám Fábii bez PC a tedy i bez venkovního teploměru. Máte někdo zkušenosti s montáží teploměru koupeného samostatně v prodejnách autodílů. Jaký typ a kam jej umístit? Dík za info.
×
×
  • Vytvořit nový...