Přejít na obsah

jwb

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jwb

  1. Zdravím. Já mam 1,9 TDI 66kw r.97 a najeto 432000 km. Držák
  2. Měl jsem podobný problém, zlomený kabel ve dveřích řidiče.
  3. Kopání do volantu při brzdění jsem taky řešil. Zkroucené kotouče. Stočit a nebo nové
  4. Něco podobného jsem měl i já. Asi se tam dostala voda trhlinkou v laku. To bude asi po mrazíkách. Jediné co ti pomůže to nechat jak je. Když to propíchneš, později se ti odloupne bezbarvý lak a bude to vypadat jako jinde.
  5. jwb

    střešní lišty

    Zdravím, nevíte někde kde by jsem mohl sehnat střešní lišty (viz. obrázek). Po častém montování tzv. zahrádky se mi povedlo jednu přelomit. Pokud někdo víte kde se dá sehnat, poraďte. Octavia1 sedan
  6. Podle fotek to opravdu už někdo opravoval ale jakým způsoben? Fuj. Připadá mi to jako když to jen oškrábal a potom stříknul bez případného tmelení
  7. Jemnou brusnou pastu a nebo tempo a rozleštit.
  8. http://www.iautodily.cz/kabelovy-svazek-dveri-lp-skoda-octavia-nd100058729.html
  9. no mně to jde ale tady je taky https://webshare.cz/#/file/5A06bg2ds4
  10. http://ulozto.cz/xQjRzjwJ/octavia-jak-na-to-pdf
  11. jwb

    Buchotanie vpredu

    Napadlo mě jestli to nemůžou dělat tohle http://www.skoda-dily.cz/eshop/443698647-sada-vodicich-pouzder.html jestli to už není moc opotřebované a ty trny v tom nelítají. Poradí někdo prosím?
  12. jwb

    Buchotanie vpredu

    Já tam žádné pružiny neměl. Jde o octavii 1,9tdi 66kw rv. 1997 jo a jde o brzdový třmen FS-III
  13. jwb

    Buchotanie vpredu

    když jsem potřeboval vyměnit brzdové destičky, při vyšroubování oněch trnů, jsem zjistil, že při vyšroubování je na nich vnitřní závit (strhnutý). V práci mi půjčily sadu co mají na opravu. vyvrtá se větší díra a vloží vložka a potom je to jako originál.
  14. jwb

    Buchotanie vpredu

    Mám stejný problém. Taky bouchá levé přední kolo. Je to od doby, co jsem musel udělat nový vnitřní závit pro uchycení "trnů" brzdy. Viz obrázek. Když přejíždím nerovnosti a nebrzdím, tak to bouchá ale když brzdím tak ne. Nevíte někdo, zda by to mohlo být tohle a když tak co by s tím šlo udělat?
  15. Zdravím. Přileju vodu do mlýna. Z ničeho nic (jak to bývá) mi začalo něco vrzat při zatáčení. Bylo to častěji a častěji. Po přečtení příspěvků jsem zkusil promazat co se dalo a přestalo to. Ale jen tak na dva až tři dny. Nedalo mi to a sundal jsem kolo a kouknul na prachovku spodního čepu (šlo o stranu řidiče) a to jsem ještě nikdy neviděl. Prachovka byla úplně roztrhaná. Koupil jsem nový spodní čep a je po problému. Vůle ve starém čepu (díky roztrhané prachovce) byla 4mm.
  16. Díky za radu Pomohlo to. Když to nejde silou, musí to jít ještě větší. A ještě dotaz. Když jsem dal nový čep na místo starého (obkreslil jsem ho na), je potřeba zajet na geometrii?
  17. Zdravím. Mám problém. Dneska jsem se pokoušel vyměnit rejdový čep na straně řidiče. Bez problémů jsem povolil všechny šrouby i matku ale čep mi nejde vyndat. Zná někdo fintu jak na něj? Díky za každou radu. Jwb
  18. jwb

    Zámek dveří

    Stálo by za to ty kabely proměřit. Zlomený kabel nemusí být cítit prstama. Izolace časem tvrdne a může to vypadat že je vše ok.
  19. jwb

    Zámek dveří

    Koukni na elektriku co je ve spoji dveří a karoserie. Měl jsem podobný problém. Z ničeho nic přestal fungovat zámek, a ovládání zrcátka. Přerušený kabel v takové gumové harmonice od stálého otevírání a zavírání dveří. Dá se vytáhnout ze dveří a nebo karoserie.
  20. Zdar. Měl jsem stejný problém a ve škodovce mi řekli že to chce novou palubovku (cca 25 000kč) ale dobrý elektrikář mi to opravil za 1 000kč. Prý nejaký studený spoj. Né vždy chtějí ve škodovce levně poradit. JW
×
×
  • Vytvořit nový...