Přejít na obsah

Jaris

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jaris

  1. Dík moc, myslel jsem si to. S tím výkonem mám už něco najeto a byl jsem spokojený. Jen pro informaci, v jaké cenové relaci se pohybujeme a prosím pošli mi link na tu firmu. Jsem ze Strakonic, jen abych věděl... Jinak díkec moc.
  2. Zdravím, mám OII v základu 77kW, najeto 65000 km, 17" kola a chtěl bych se zeptat o kolik a jak /power box - Chip ŘJ/ by bylo optimální zvednout výkon. Nejsem žádný šílenec, ale rád se svezu . Můj předchozí omyl v autech byla 307 2.0(velká chyba!) HDI s power b. na 140 koní, a asi bych výkonově chtěl něco takového. Prosím tedy o radu. Dík
  3. Jaris

    Tuhé řízení

    Jen pro jistotu, jde to tedy i na OII? Veškodovce mi tvrdily něco ve stylu, že to lze upravovat pouze u fabie a že OII má elektricky posilovač na pevno nastavený.....
  4. Jaris

    Tuhé řízení

    I Já, alespoň budu přesně vědět jak v budoucnu......
  5. Jaris

    Tuhé řízení

    Díkec fakt jste borci kluci, snad to výjde
  6. Jaris

    Tuhé řízení

    Děkuji moc, za pomoc, snad to zvládnu.....
  7. Jaris

    Tuhé řízení

    Omlouvám se, ale jak to myslíš. To se dává do výbav či obsahů různé druhy posilovačů? A kde to seženu. Navíc nemůže to být v něčem jiném, nerad bych vlítnul hned do té nejdražší součástky....Ve škodovce mi tvrdí, že to nejde přenastavit. Mám 1,9 TDI PD 77/105 kupována jako Ambiente.
  8. 1,9 TDI PD - 77 kW, ale bude líp

  9. Jaris

    Tuhé řízení

    Já mám OCTAVII II. A opravdu je ten posilovač slabý, tak nevím co stím..... :-(( Ale dík
  10. Jaris

    Tuhé řízení

    Zdravím, mám octavii II r.v. 2006, 1,9 TDI PD 77kw a jde mi ztuha řízení. Vyzkoušel jsem spousty jiných octavek a je to značný rozdíl. Profíci ze škodovky mě řekly, že na diagnostice nic není a nastavovat to nelze a řešit to nebudou... Když byla ještě v záruce, tak to byly samé výmluvy a teď se jen usmívají a řeší kraviny a prý je to v pořádku. Bohužel je to jen jejich názor. Každý kdo s tím autem jel, tak to potvrdil. Nemá s tím někdo prosím zkušenost? Lze to nějak nastavit ?Jsem docela zoufalý. Koly to není, je to stejné s 15" i 17"....Děkuji S.
×
×
  • Vytvořit nový...