Přejít na obsah

MaxC

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení MaxC

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Chtěl bych se zeptat jaká kapalina patří do serva Octavie I? v jakém množství a jak se tato kapalina mění. Řízení mi jde čím dál víc ztěžka a někdo mi doporučil výměnu této kapaliny.
  2. Takže auto bylo v servisu a zjitili špatné uložení předního stabilizátoru takže to vyměnili a bouchání z předku ustalo. Ta vůle v řízení je způsobena poškozeným sloupkem řízení, s tím vůbec nevím co budu dělat. A ještě je špatné to horní uložení pravého předního tlumiče, ovšem na to jsem je musel upornit, nepřišli na to.
  3. Takže děkuji všem za nasměrování. Ještě bych dodal že mám pocit že všechny příznaky se projevují až od doby co s autem přítelkyně vjela do pole po té co nevybrala zatáčka, bohužel to nevím jistě. Další věc, které jsem si všiml, strašne vržou přední pružiny a to hlavně při brždění, neprojevuje se to ale vždy, že by to záleželo na teplotě? Jinak destičky mi nepřidírají a obě ložiska jsou nová, takže bych to viděl na ty čepy řízení, ovšem jak to poznat? bojím se, aby se nemusela měnit celá převodka řízení. A to lupání co popisuje Peterer se mi projevuje taky, horní uložení tlumiče už mě taky napadlo, protože jsme to už měli i na Peugeotu. Takže mě asi čeká výměna čepů řízení, svisláků, silentbloků a uložení tlumičů, není to trochu brzo po 140 000km najetých po Holandsku?
  4. Nevím co se stalo, ale vysledoval jsem že mi auto plave na silnici a když pustím volant táhne to doleva a to dost. Zjistil jsem že v řízení je vůle, je to cítit ve volantu, nevíte kde může být problém? Dále se z předku ozývá bouchání a to při jízdě po nerovnostech, jde to nejspíše z pravého kola, že by silentbloky? Auto Octavia kombi TDI 81kW z roku 2001
×
×
  • Vytvořit nový...