Přejít na obsah

dr.buben11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dr.buben11

  1. Ahoj všem, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte, co s tím? Když nasněží a je na silnici sníh a břečka, naskočí mi porucha ABS, EDS, ESP, je to zimu co zimu. Nejvíc mne točí, že když to člověk potřebuje, tak to nefunguje, sem tam to odpadne, ale to se to musí dobře vyspat. Ve Škoda servisu mi řekli, že je to běžná věc...mám Octavii 2003. dík za případné odpovědí a pomoc.
  2. Ahoj, vidíš, na to jsem úplně zapomněl...takže Octavia 2003 1,9TDi 81KW, podle všech znaků, které jsem zjistil, to vypadá, že tam je Mark 60, měřil jsem jednotku, měří 100mm, čerpadlo je do strany číslo jednotky 1J0 614 517J, kontroloval jsem to i podle popisu v knížce "Jak na to?".
  3. Ahoj všem! Mám dotaz, snad mi někdo poradí. Odporoučel se mi posilovač brzd na Octavii, někde přisává falešný luft, je to slyšitelné někde od pedálu. Chystám se na výměnu, ale vrtá mi hlavou, jaký je rozdíl mezi posilovačem s ESP a bez ESP? Mám dojem, že budou úplně stejné, mimo ceny...bez ESP je za cca 900kč a s ESP od 4000kč do 12000kč, což mi přijde jako přeháňka! Co vy si o tom myslíte? Moc díky všem za odpovědi a zdravím vás Dr.Buben11
  4. nezadal svůj status

×
×
  • Vytvořit nový...