Přejít na obsah

Peli72

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Peli72

  1. uz jsem to psal- nebudu se dohadovat ani prit. jak jsem koupil,tak prodavam. psal jsem zde zadost o pomoc a tva odpoved byla ,,mas v prdeli dalku,, ano,to jsem vedel,proto jsem psal. pokud to byl vtip,pak ha ha a muj prispevek ber take jako vtip.
  2. nebudu se s tebou dohadovat ani prit. skodovka je wolksvagen a komfortni jednotky jsou prevzate. je nekolik řad - A,B,D,E a C me bylo receno,ze C je rada ktera se dava do wolksvagenu a v roce 2000 se zacala davat do nasich skodovek. uprimne ? - je mi to jedno, rekli mi,ze to byl ten problem a kdyz se to vymenilo,tak to funguje a to je pro mne ktery neni mechanik dulezite. Nez mi rekli termin komfortni jednotka,nemel jsem ani tuseni,ze neco takoveho existuje.
  3. ono to vypada,ze ted jsem chytry,ale vsadim na komfortku. autorizovany servis z toho ma vitr,kdyz se rekne komfortni jednotka,protoze bylo mi receno- ze jednotka je z golfu a passatu a dokaze zamknout a odemknout,ale taky stahnout a odtahnout zrcatka,sibr,okna a zavrit kufr,proste vse co je na elektricke ovladani se da na to pripojit, mylseno,tak ze zmacknete dalku a tohle vsechno se vam udela aniz by jste to museli jednotlive udelat rucne. ALE nic z toho fabie kolem roku 2000 nema tak je brutalne omezena a tim padem ma tyto vrtochy.
  4. slibil jsem,ze napisu az budu mit opraveno,takze plnim slovo- cely problem ktery jsem popisoval vyse zpusobila nefunkcnost komfortni jednotky. k me smule mam radu C coz je to asi to nejdrazsi co se da do fabie namontovat (8.500,-) vyresil jsem to pres vrakoviste kde jsem koupil celou sadu (komfortka,spinaci skrinka,zamek dveri,uzaver nadrze a samozrejme uplne jiny klicek s dalkou) coz mi poradili v autorizovanem servisu. k me dalsi smule stacilo vymenit komfortku a sladit klice a vse funguje,coz je fajn,ale stalo me to 5 tisic. pokud nekdo chce kompletni dalku se zamykanim a klickem mam volnou za rekneme 3.tisice. jinak v servisu mi rekli,ze komfortni jednotka ma na svedomi spousty problemu s dalkou.
  5. ahoj, vsem. mam dotaz na Fabku- mam fabii 1.4 MPI rok 2000 s originalni dalkou. prestala mi fungovat dalka(3tlacitkovy klic),menil jsem baterii,ale chvilku odemykala a pak pomalu ale jiste mene a mene az ted nefunguje vubec. nesel jsem v manualu,ze mam zmacknout libovolny knoflik a do minuty odemknout dvere s tim,ze dojde k sinchronizaci klice a auta. A ? nic. baterku jsme prehodili ke kamosovy do jeho klice a u neho funguje,takze baterka to neni. mate nekdo radu ???
  6. ahoj, vsem. mam dotaz na Fabku- mam fabii 1.4 MPI rok 2000 s originalni dalkou. prestala mi fungovat dalka(3tlacitkovy klic),menil jsem baterii,ale chvilku odemykala a pak pomalu ale jiste mene a mene az ted nefunguje vubec. nesel jsem v manualu,ze mam zmacknout libovolny knoflik a do minuty odemknout dvere s tim,ze dojde k sinchronizaci klice a auta. A ? nic. baterku jsme prehodili ke kamosovy do jeho klice a u neho funguje,takze baterka to neni. mate nekdo radu ???
  7. myslim denni sviceni. libi¨se mi jak jsi to napsal :-) stejne jak mi rekli,ze montaz je opravdu lehka. chapu,ze musi byt na plus,ale kde ? v pojistkove skrince,nebo jak rikas dotahnout kabely az ke spinaci skrince a zapojit na klicek zapalovani ??? tonemusi mit kostru,nebo minus, to staci opravdu jen na plus ???
  8. poradte mi nekdo jak je a hlavne kam je mam zapojit,tak abych je nemusel nejak zapinat,ale nastartoval a oni svitili ??? diky
  9. Peli72

    blika mi elektro

    servo me taky napadlo,ale v servisu rekli,ze to je normalni,ze to fabie tohoto rocniku delaji a ze o nic nejde,ale me to vadi :-(
  10. houpe mi elektro v celem aute. Škoda Fabia rok 2000. 1.4. nekdy ano,nekdy ne. nekdy vic a nekdy min. blikaji svetla i kontrolky v aute,proste cele elektro v aute jakoby houpe. kdyz stojim vedle auta vpredu u ridice je slyset huceni,jaki kdyz neco sepne,huci a zase vypne a pak zase. a vzdy kdyz zapne tlumi se elektro. musi to mit asi odber jako prase :-) mate nekdo zkusenost co s tim a jak se toho zbavit ???
  11. mam Fabii a nechci byt jen pasivni uzivatel :-)

×
×
  • Vytvořit nový...