Přejít na obsah

Venasy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Venasy

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. řeším MF a potřebuji se jen dostat ke spodnímu konektoru (lin a +). Ten 3tí šroub jsem pro jeho dobrou přístupnost nezmínil.
  2. teda jestli to dobře chápu, potřebuji sundat spodní plast volantu a ten je uchycen dvěma šrouby, ke kterým se bez sundaní volantu nedostanu - skvělé.
  3. Zeptám se zkušených: jak se dostanu ke konektoru T16a? musí volant dolu? děkuji
  4. Po úspěšném nakodódování [5F] Byte 19 - bit 4 0 na 1, by se měla bez ohledu na přítomnost/funkčnost kamery na swingu zobrazit při zpátečce a zapalování ta grafika autíčka? (park.senzory nejsou) Poradil by někdo, co nastavit, aby radio mělo info o zařazené zpátečce?
  5. ta čínská kamerka musí být PAL nebo NTSC? chci to zkusit na 6V0035871D , 052, 7200.
  6. že by to přehlédl? žárovkové denní světlo jsem tam nenašel
  7. Poradí mi někdo jak vypnout hlídaní žárovek DRL P21w u halogenového světlometu ala fabia3 trumf?
  8. Ahoj,

    prosím nevíš jak nakodovat na F3 trumf 2018 s H4 lampami, aby mi po náhradě P21w denních žárovek za LEDky nesvítila kontrola na přístrojovém panelu?

    díky

  9. Venasy

    1.6 MPI LPG

    další dotaz: jaké čidlo na tomhle motoru musím odpojit (příp. co něco jiného), aby nešel nastartovat nebo v případě běhu zhasl? řeším druhý immob., tak kdyžtak přes SZ. Paliv.čerpadlo není to pravé. Ideální by bylo něco, co nejde jednoduše zjistit diagnostikou, ale není to podmínka.
  10. Ahoj Boleráci, funguje vám AUX-in? Pod loketní opěrkou mám vstup, je origo zapojený, proměřený na konektor rádia (1,2,7) a nic. Na displeji nelze stiskem AUX zapnout. Není třeba něco zapnou v setupu? Dle manuál by to už mělo chodit.
  11. Ahojte, kde bych na tomhle motoru našel čidlo otáček klikové hřídele?
  12. Zadní pružina se vyjme stejně jako u O1? uvolněním spodního úchytu tlumiče a a spuštění nápravy dolů pomocí druhého heveru?
  13. Nějaký závěr ohledně podlozek? Mam O2 s lpg a padá trochu na zadek. 2cm podložka pod zadní pružiny by to asi vyřešila. Zatím jsem narazil jen na O1 podložky. Na O2 Mi nabídli jen takové gumy co vpletou do pružiny, ale to spíš změní tuhost. uvítal bych radu co koupit, udělat. dík
  14. to znamená, že bych musel mít jinou přístrojovou desku, ikdyž vizuálně vypadají stejně?
  15. Mám OII face MR2010 a při otevření dveří se mi neobjevuje žádný obrázek, pouze červená ikona v pravém budíku. Ptám se jak lama, chybí mi maxidot? Displej mezi budíkama je už ten velký. Lze to nějak nakodovat? Stejně tak se nedostanu do hlavního menu.
×
×
  • Vytvořit nový...