Přejít na obsah

matesobart

Uživatel
  • Počet příspěvků

    80
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem matesobart

  1. matesobart

    Octavia III

    Mas pravdu. Slo i videt ze na tech reklamnich materialech ze auto zadkem sedi moc nizko- bylo neco nalozeno v kufru.
  2. No pockat, z o2 sedačky podle me nepasuji, protoze jsem si sehnal z golfa 5 a nepasovali tam predni... ma to jinde zobacek a Golf V ma podle me stejne sedačky jako o2, nebo ne?
  3. Ahojte, mám v Roomsteru obyc sedaky a je to des. Je řešení tam dat sporty z FII nebo Roomster, ale zajímá mě, zda se tam dají dát z F1 sedačky - třeba RS? Díky, hledal jsem ale nenasel - v tematu o sedačkach melou o kobercích.
  4. Take by me to zajimalo. Mam benzin a motor je tak tichy ze hluk od kol jde slyset pomerne hodne. Jel jsem i v novem Passatu a hluk je tam take pomerne vyssi nez u predesle generace.
  5. Tak na pytli jsou vpredu a vzadu zobacky,ktere se potom zasunou do ramecku. Ramecek je prece ale jiny nez u o2
  6. Zdravím,chci si vymenit řadičku v o1 za o2fl ale - radicka pasuje - mam 1.9tdi 81kw ale co s rameckem co se do nej zaklapuje pytel - musim ho navrtat,nebo pytel nechat puvodni? vim ze jsou tu temata o radickach ale nenasel jsem jak na ten ramecek.
  7. Diky za info, ale byl jsem ji dnes obhlidnout a horzna hujda, cela polakovana,bez servisky, znacky pomackane,okna kazde jineho roku vyroby...hnus...
  8. Zdravim, divam se po Octavii 4x4 1.9tdi 66kw. date mi nejake info na co si dat pozor, kolik mate popripade najeto,co funguje,nefunguje? Diky moc.
  9. Muzu tento motor vrele doporucit. Sam jej mám v Superbu II a maximalni komfort, je tichy, zivy a zaroven i usporny. Pri normalni jizde, +- predpisy, obcas trochu slapnuti se da na 205/55 R16 dostat kolem 7,3. Dlouhodobou mam 7,8 ale mam teprve 5200 km, takze to teprve zajizdim. jestli to pujde jeste niz,tezko rict,ale i tak jsem mile prekvapen. Spotřeba se nejvice zvyšuje na dalnici, pri rychlosti nad 140 km, pak to leze kosmicky nahoru:)) ale tak s ti mse musi pocitat. Jak psal kolega nademnou,je potreba se s tim naucit jezdit,ale jezdim v hodne autech,takze neni problem si na nej zvyknout, jen me trosku vadi prerazeni z 1. na 2. stupen. Na 2. spadnou otacky o hodne niz nez byva u jinych motoru,takze je potreba pomaleji radit, aby otacky spadly niz a neslo poznat ze se prerazuje. Takze asi tak:)
×
×
  • Vytvořit nový...