Přejít na obsah

Z3ro

Uživatel
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Z3ro

  1. Mně se ta barva celkem líbí, vypadá zajímavě 💪
  2. Z3ro

    Uchycení RZ

    Jasný, tady dva rychlocvaky:) za mě dobrý
  3. Z3ro

    Uchycení RZ

    Už mám nalepené, taky sucháč 3m dual lock a drží jak přibité. Ani nebylo potřeba nijak zásadně ohýbat RZ. A vypadá to auto hned mnohem lépe.
  4. Z3ro

    Uchycení RZ

    Díky:) o výkusu jsem nevěděl, to by teda mělo být v pohodě. S naohýbáním značky počítám, naštěstí je to jen hliník, tak to snad nebude žádná věda.
  5. Z3ro

    Uchycení RZ

    Ahoj, řešil jste někdo uchycení RZ pomocí suchého zipu místo rámečku? Vzadu by to asi neměl být problém, ale vepředu RZ celkem přesahuje do mřížky, takže by nebyla ve spodní části přilepená. Máte někdo zkušenosti?
  6. Ahoj mám dotaz a týká se zase a opět kompetentnosti autorizovaných servisů:) mám Scalu 1.0 TSI, LL interval olej 30t km nebo 2 roky, stejně tak i první servisní prohlídka. Auto jsem kupoval letos v lednu a dnes jsem nechal měnit olej po 10t km. Teď jsem si všiml, že mi v servisu vyresetovali nejen olejový servis ale i servisní prohlídku:-( Takže u obou mám zase 30t km nebo 2 roky. Co teď s tím? Olej plánuju měnit vždy po 10t km nebo roce, tak jim mám při příští výměně říct, že to takhle špatně vyresetovali a ať rovnou udělají tu první servisní prohlídku od koupě? zas jsem přijel domů z autorizáku a jsem akorát nasraný:/
  7. Já nevím, no.. osobně i když bych nejradši start/stop taky trvale deaktivoval, tak bych ten konektor radši neodpojoval. Nikdo pořádně neví, co všechno má ta řídící jednotka na starosti, přeci jen je to celkem sofistikovaný systém. Měl bych strach, že může dojít k nějakému přepětí nebo něčemu podobnému a odpálí mi to třeba full led světla. Další věc je, jestli ty nové chytré alternátory zvládnou tento jejich “nouzový” režim konstantního napájení aniž by se odporoučely, protože už třeba na to nejsou stavěné. Ale je to jen můj laický názor, elektrice nerozumím. Jen mi přijde divné odpojovat konektor na autě za třeba 500tis.
  8. Taky se připojím - Scala litrové tsi 85kW a brzdy taky kvílí při pomalejším dobržďování
  9. Z3ro

    Scala kódování

    Nejsem elektrikář :-(
  10. Já jsem s mojí scalou moc spokojený! Určitě bych do toho šel znovu. Mám 1.0 tsi 85kw Style, paket extra. Bral jsem skladovku, takže jsem si nemohl moc vybírat. Ale co mi jediné asi chybí je bezdrátový CarPlay + bezdrátové nabíjení, do toho bych šel hned bez přemýšlení. A trochu mě štve, že nejde zatím trvale deaktivovat start/stop přes kódování u MR2020, ale to se snad ještě časem nějak vyřeší.
  11. Z3ro

    Scala kódování

    Tak u mě bohužel změna napětí nefunguje:-( asi už mám novější sw gateway. Tak mi nezbývá nic jiného, než se zatím spokojit s mačkáním tlačítka po každém startu.
  12. Z3ro

    Scala kódování

    Takže změna napětí na 12V ? A vyskakuje po takovéto úpravě nějaká chybová hláška na maxidotu?
  13. Z3ro

    Scala kódování

    Ahoj, povedlo se vám někomu na Scale deaktivovat start/stop, případně jak, když pominu odpojení konektoru u baterky? Dnes jsem byl u Vaši v Prostějově a start/stop stále aktivní. Podařilo se nakódovat: automatické přepínání dálkové/potkávací, množství k čerpání, protočení ručiček, funkční dálka při zapnutém zapalování,
  14. S tím městem to bude podle mých zkušenosti 8-12litrů na sto no.. Nepřijde mi to jako zrovna ideální městský motor!
  15. Mě startuje okamžitě za studena i za tepla
×
×
  • Vytvořit nový...