Přejít na obsah

Hop-Skok

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Hop-Skok

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Problém vyřešen. Bylo to i v přepínači světel - čili koincidence přepínače a relé denního svícení. Jinak pozor na ohnutí plíšku při čištění toho přepínače.
  2. Po výměně relé žádná změna. Zkusil jsem i jinou páčku na přepínání potkávacích a dálkových světel a taky nic. Nějaké nápady prosím?
  3. Zdravím, přestaly mi svítit parkovací světla vpředu a vzadu, obrysové svítily (Octavia 1 facelift 1,9tdi 66kW). Pročetl jsem fóra a čekal problém v přepínači světel. Rozebral jsem ho a vyčistil, ale nepomohlo to. Pro jistotu jsem vyzkoušel i jiný, také jsem nesvítil. Pak jsem se dočetl, že to může dělat spínací relé denního svícení. Tak jsem ho vytáhl a prohřál mikropájkou spoje. Když jsem to pak vyzkoušel začaly svítit parkovačky, ale přestaly mi svítit potkávací světla. Nesvítí ani kontrolka potkávacích světel. Kam se mám zaměřit dál? Je problém pořád ve spínacím relé - čili objednat nové nebo zkontrolovat ještě nějaké dráty mezi přepínačem a relé? Moc děkuji za pomoc.
  4. ...nejspíš to teda bude palivove čerpadlo.
  5. Zdravím, mám Octavii II 2004 a teď v zimě se mi po trochu delší cestě vždy začal ozývat stálý pískavý až bzučivý zvuk někde od prostřed podvozku. Jde slyšet když zastavím a nechám bežet motor nebo na křižovatce při čekání na zelenou, apod.. Za jízdy to slyšet nejde, ostatní zvuky - od kol a tak, to totiž přehluší. Když vypnu motor a pak znovu zapnu, už znovu nepíská, musím ujet nějaký kus cesty a zas to začne. Je to podle mě ten samý zvuk, který se vždy ozve, když se otevřou dveře od řidiče (když auto delší dobu stojí a je zamčené a pak odemču a chci nastoupit) a chvílí něco zabzučí, akorát už je to mnohem silnější a vyšší frekvence i při tom nastupovaní. Vůbec nevím odkud by to mohlo jít. Od motoru to nevypadá, ani to nereaguje na přidaní otáček motoru nebo tak... Nevíte co by to mohlo být? Nějaké čerpadlo palivové u nádrže nebo tak? Moc díky za radu! EDIT: ...samozřejmě jsem zapomněl říci co mám za motor: 1.6 MPI 75 kW
×
×
  • Vytvořit nový...