Přejít na obsah

Hugo z hor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Hugo z hor

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Škrtící klapku jsem před časem čistil, před vyčištěním nedržel volnoběh. Po vyčištění pohoda. Nic jsem nenastavoval a pomohlo to.
  2. Zdravím, tak už jsem to vyřešil. Nakonec byl špatný palec rozdělovače. Měl najeto 3000km původně na něm nebylo nic vidět, ale teď se to škubání zhoršovalo, tak jsem všechno prolezl a palec měl upadlý ten kontakt na konci a byl dost ohořelý. Asi to byl zmetek. Vyměnil jsem ho za nový, zatím ujeto jen 20km, ale úplně bez škubnutí.
  3. Ahoj! To relé co píšeš je X odlehčovací relé, které odpojuje při startu přesně ty věci co píšeš. Podrobně popsané je to zde: http://felicia.manas.name/pojistkovy-panel/ Závadu bych hledal buď v tom relé nebo v obvodech před ním.
  4. Ahoj, tady máš linky: http://wrp.cz/rock/felicia/MontMPI.pdf http://wrp.cz/rock/felicia/UzivTC-6.pdf
  5. Hugo z hor

    Brzdové kotouče

    No já bych je raději vyměnil, protože když jsou kotouče tenčí než je povolené minimum, tak se při brždění přehřívají a můžou prasknout.
  6. Ahoj, tak jak jsi dopadl s tou výměnou filtru? Já si myslím, že v mém případě, když to dělá na LPG i na benzin, ten problém asi nebude v palivové soustavě, ale spíš bych se přikláněl k elektrice. Někde jsem na netu vyčetl, že by to mohl dělat snímač otáček, ale nevím. Doufám, že to vyřešíme brzy, protože to škubání je děs.
  7. Zdravím, mám Felicii LXi, 1,3 BMM, r.v. 1995, na Benzin i LPG mám problém se škubáním motoru, dělá to na benzin i LPG, častěji se to projevuje při teplém motoru. Dělá to náhodně několik kilometrů v pohodě a potom to citelně škubne jakoby se chvilku vypnulo zapalování a zase nějakou dobu klid. Čím víc mám sešláplý plyn tím je škubnutí citelnější. Dělá to v různých otáčkách motoru i rychlostech. Volnoběh drží dobře. Svíčky najeto 3.000 Km. Palec rozdělovače i víčko - nové. Vzduchový filtr nový. Rozvody seřízené. Díky za rady.
  8. Ahoj! Potřebuju poradit. Chci vyměnit přední ramena na Felici 1.3. Mám nápravu bez stabilizátoru. Viděl jsem na netu, že se prodávají ramena zesílená pro stabilizátor i nezesílená. Raději bych použil ty zesílené. Jsou mezi sebou záměnitelná? Díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...