Přejít na obsah

CEVETE

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

655 zobrazení profilu

Oznámení CEVETE

  1. Myslím, že každá škodovka trochu pod plynem táhla na stranu, kde je delší poloosa. Je tam větší páka při záběru a více se to kříží. Asi záleží na tom, jak hodně je to nepříjemné. Nemarkantněji se to projeví při zátahu do kopce. A zapomněl jsem, dělala mi to každá škodovka, tedy krome Š120 a dělal to i Tucson.
  2. Ahoj, mám předokolku, motor 110kW ne EVO. Teďko jsem se vrátil z Chorvatska 2/3 cesty po dálnici, tři cestující a naložený. Cesta tam podle PP 5,5l, zpět 5,9l. Jedna cesta 1180km. Proto se chci zeptat, na jakou vzdálenost, po jakých silnicích a při jakém zatížení ta spotřeba EVO 4,9l. Díky
  3. Také jsem to netušil, technici říkají tu informaci kterou jsem sem poslal. Vědí prdlajz... jako já
  4. Je to Mib3, nemá slot na SD, přes USB se neaktualizuje, vše běží automaticky
  5. Já takové problémy nemám, kromě toho, co jsem psal tak prakticky žádné.
  6. Měl jsem podobný problém Kodiaq 2021. Aktualizace se stáhla, nainstalovala a čtyři dny to hlásilo, že nelze načíst data, že není servis atd. Dnes po nastartování již O.K.
  7. No, asi po třetí urgenci se jim to povedlo. Musel jsem jim to ale přesně ukázat co se děje. Co nemají na computeru to se neděje. Bylo od kamínku zepředu trochu cvaklé jedo čidlo. Kdyby se podívali také fyzicky na čidla, tak jsem nemusel být třikrát bez auta. Zatím po výměně dobrý. 5500,-. Čidlo 2700,- ale musí se sundat nárazník, zbytek práce.
  8. Dnes mi namontovali origo tažné a první na co mě upozornili je, že se vypnou asistenty po připojení čehokoli na tažné. Sami se opětovně nezapnou a musí se zapnout ručně.
  9. Zdravím, kup si redukci USB - USB-C, myslím kolem 100,-kč a je vyřešeno. Mají to v každém PC obchodě.
  10. Zdravím, jak bylo před 14-ti dny kolem 30 stupňů, tak při každém zastavení se objevila chyba "parkovací systém vpředu". Jen v tomto období a od té doby se to neukázalo. Dnes jsem byl v autorizovaném servisu a samozřejmě nic nenašli ale v tomto deštivém počasí mi "zdarma auto umyli". Technik mi sdělil, že škodovka má nějaký interní pokyn, že v extrémním počasí, v děšti nebo za horka se mohou čidla chovat nestandatně. Setkal se s tím již také nekdo? Dík
  11. Hmmmm, pozdě tak o tři dny......
  12. CEVETE

    brzdy

    Zdravím, mám Kaďoura 8/2020, 2,0l CRDi 110kW, vzadu je ticho. Včera jsem měnil kola a kotouče vzadu i vpředu čisté a hladké. Je fakt, že dosti využívám pádla a brzdím motorem. A je to jen předokolka.
  13. Zdravím, mám šedou QUARTZ a tohle vypadá stejně.
  14. Zdravím, nemám přepínání režimů, ale pokud dám nohu z plynu rychle tak neplachtím a pokud ubírám pomalu, tak plachtím. Pokud při plachtění cvaknu na brzdový pedál tak to zařadí. Pokud při brzdění motorem brnknu o plynový pedál, tak začnu plachtit. Ještě také záleží jak to vyhodnotí elektronika, někdy plachtit nelze. Již jsem si na to zvykl a docela to využívám. 2.0l TDI 110kW
×
×
  • Vytvořit nový...