Přejít na obsah

michi.zn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení michi.zn

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Na řemenicích prostě nic vidět nejde. Vše je v ose. Jen když jsme vyměňovali volnoběžku na altíku, tak jsme se podivovali, že osa se úplně rovně netočila - trošku házela. Je možný, že tohle by mohlo být ono? Každopádně řemen ubývá z hladké strany nikoliv ze strany drážek.. Tak jsem si říkal jestli nemůže být nějak v háji taková ta pomocná kladka..
  2. JJ jak říkáš. Po pravé straně ho to jako zbrušuje a až do stavu, kdy je potrhaný. Myslel jsem si, že je to vyřešený a ono prd:(
  3. Zdravím. Mám OCTU 1,9 TDI, ASV, 81 kw, r. v. 2001. Vzhledem k tomu, že jsem měl roztrhaný mikrořemen (řemen pohánící alternátor a klímu), tak jsem koukl sem a četl jsem názory že to může dělat volnoběžka altíku, tak jsem jí vyměnil i s tlumičem vibrací. Dal jsem nový řemen zn. Bosch a hle, po tisíci kilometrech jde vidět, že řemen opět ubývá. Když jsem to měl rozdělaný, tak nebylo nikde vidět, že by to někde dřelo nebo tak něco? Nemá někdo nějáký nápad??
  4. Může mi někdo poradit jak se projeví nefunkčnost ventilu regulátoru tlaku co je umístěný nahoře vpravo na krytu od kliky - http://www.skoda-dily.cz/eshop/028129101e-ventil-regulatoru-tlaku.html Jde mi o to, že mi začal olej týct snad kolem všech těsnění: pod podtlakovým čerpadlem, pod víkem hlavy valců, i pod víčkem pro nalévání oleje do motoru. Všude to začalo během 3 měsíců.. Co je špatně??
  5. Děkuji ti moc za odpověď. to kodování jest: 00002? Mám 1,9 Tdi 81 kw, manualní převodovka, náhon přední náprava.
  6. Zdravím. Odešla mi řídící jednotka motoru. Na internetu jsem našel novou za 2 tis. korun origo. Když ji koupím, hádám, že jen tak mi nepůjde vyměnit místo staré a ihned odfrčet. Neznám kód immobilizéru, takže minimálně ten mi bude dělat problémy, že?? Co se ještě musí udělat?? Mám jen VAG + kkl kabel, takže půjde to udělat jen tímto??? Stará je úplně dead, takže tam s Vagem neuspěju. Děkuji za odpovědi
  7. No aby nedošlo k mejlce (mr. Wojnar)! Vím že ke komfortce xxx 799 AH potřebuju tyto klíče: 1J0 959 753 N - dvoutlačítko nebo 1J0 959 753 P - třítlačítko co se vystřelováků týče. Poslední můj příspěvek akorát uvedl to, že jsem koupil "vajíčko" kvůli ceně a zjistil jsem, že údaj (frekvence), který je uveden na klíčové části naprosto nesouhlasí s vnitřkem. Takže pokud na klíčové části bude uveden údaj Hella 434 Mhz, né nutně musí dálka fungovat na této frekvenci. Je komplikované to zjistit!!!
  8. Tak si představte ten mazec. Nakonec se mi zdálo 2200 moc za vystřelovák, tak jsem koupil od borce původní klíče s DO za 1000,- Kč. Při přizpůsobování klíčů mi to pořád píše chybu 01179. Jelikož nemám zámky, tak to musím přizpůsobovat jen přes Vag. Nevíte někdo jak na to?? Vždy v přizpůsobení dám adresu 00, vymazat všechny hodnoty a pak v adrese 01 dám 00003 (chci přizpůsobit 3 klíče) a test. Pak uložit a mačkám tlačitknou zamknout. Problém je, že mi funguje jen a pouze původní klíč a pak to do paměti závad napíše chybu 01179 - chybné přizpůsobení klíčů. CO DĚLÁM ŠPATNĚ?? Nebo kde je chyba - už jsem z toho jelen.
  9. Ok. Jen mě trošku rozčiluje ta cena. Přeci jenom 2200 za klíč, to je mazec! Ale děkuji Vám za rady.
  10. Takže uživatel Blisher (děkuji mu za radu) - poslal, že ke komfortce 1J0 959 799 AH fungují pouze tyto klíče: 1J0 959 753 N - dvoutlačítko 1J0 959 753 P - třítlačítko ........... já jen ať je to jasný, až to bude hledat někdo jiný......... P.S. Hrozný jsou ceny těchto klíčů
  11. No já mám octu LaK a mám to kompletně bez zámků. Takže teď mám jedinou dálku a když se mi i ta vyse.. tak jsem nahranej a do auta se nedostane. To samý s tím, když mi kiksne naprosto baterka. Jj auti miluju ho, ale zároveň mě pěkně sejří a myslíš, že to třetí tlačítko rozchodíš??
  12. Jo hele tak moc díky! A co jsi ve finále koupil ty?
  13. Aha, aha a bude to určitě fungovat?? Někde jsem zase našel, že by měl fungovat 1J0959753 ale s koncovkou AH nebo taky P - fakt v tom má hodně lidí bordel. Takže kde bude pravda? Nerad bych vyhodil x-set peněz z okna. Ten kdo má na svědomí tolik druhů klíčků ze Škodovky - provaz a strom!
  14. Ahoj lidi jsem úplně bezradný. Podělal se mi nevystřelovací klíč se 2 tlačítky (hella 434 Mhz). Mám komfortku 1J0 959 799 AH. Zkusil jsem vystřelovák 1K0 959 753 N, který někdo někde radil (už toho mám pročetlého moc) a nic. Tak ho budu vracet. Neví někdo jaký vystřelovací klíček pro 2,5. generaci komfortky?? Líbu ruce za rady!
×
×
  • Vytvořit nový...