Přejít na obsah

phob

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení phob

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Zdravím, vytáhnu toto starší téma, snažil jsem se poslat ferdovi soukromou zprávu ale napsalo mi to že tento uživatel nemůže přijímat soukroumé zprávy... Chtěl bych se také zeptat na finanční náročnost dodělání této funkce, kessy + el.vrata mám, příp. jestli nevíte i o někom z východu ČR kdo by to zvládl dodělat? Do Strakonic to mám celkem z ruky, to by byl trošku větší výlet :-)
  2. Jj děkuji, to vím akorát ten jas mě zajímá. To jsem zatím nikde nedokázal 100% zjistit. Tak jeslti s tím nemá třeba někdo někdo zkušenosti a poradil by.
  3. Zdravím, mám OII před FL r.v. 2008, mám rádio Stream a uvažoval jsem nad výměnou za Swing (Bolero, Columbus a Amundsen nepřichází v úvahu, to by mi v autě moc dlouho nevydrželo...). Ohledně případné výměny gateway i RJ parkováků a nového panelu climatronicu vím, pokud chci aby to vše chodilo správně se zobrazováním na rádiu. Ale chtěl jsem se zeptat, jestli je u rádia Swing taktéž problém s tím jasem (jako u Bolera z OII FL), kvůli nějakého čidla jasu? Nebo to je bez problémů a Swing na tom závislý není? EDIT: případně, pokud by Swing na tom čidle jasu závislý byl, tak je tuším i Swing pro F2 (jen je tvarově jiné, tak bych musel vyměnit rámeček). Swing z F2 by už závislý na čidle jasu nebyl?
  4. Vyřešeno výměnou servomotorku...
  5. Jj, už jsem to zjistil, vyměnil jsem jen kus za kus a zapojil airbag. Klakson troubí a kontrolka airbagu se taky nerozsvítila takže asi OK
  6. Zdravím, chci se zeptat jestli to chápu správně, mám OII (před FL) 2008, mám tam teď origo 4ramenný fumový volant (bez multifunkce) a plánuju výměnu za jiný. Právě že se mi líbí 3ramenný volant (bez multifunkce) z OIII. Bude kompatibilní? Bude tedy stačit pouze prodloužit jeden ten PIN na nynějším svazku kvůli toho klaksonu jak je tady psáno a jinak nebude potřeba nic řešit když bude bez multifunkce ano? Takže nemusím měnit podvolantovku atd. Konektor na airbag bude taky pasovat?
  7. Abych mohl auto nechat na parkovišti, tak jsem musel demontovat servomotorek a zacvaknout kufr "natvrdo", Teď tedy kufr otevřu pouze zevnitř po sklopení sedaček manuálně. S dovřením tedy nebyl problém, prostě jak se sekl servomotorek v poloze "otevřeno" tak u západky držel takovou "pacičku" nahoře, která otevírá kufr, a kvůli tomu jsem nemohl zacvaknout. Demontoval jsem proto ten servomotorek, pak to zacvaknout šlo, protože ta "pacička" spadla dolů (do polohy "zavřeno"). Akorát prostě servomotorek nereaguje na nic, ani na povel tlačítka smikrospínačem ani na povel tlačítka na DO. Chtěl jsem zkusit manuálně servomotorek zasunout aby byl v poloze "zavřeno" ale nejde s tím vůbec hnout, a hrubou sílu jsem používat nechtěl abych to případně nezlomil. Tak teď nevím jestli je vadný servomotorek, nebo případně tlačítko s mikropínačem. O víkendu by snad nemělo pršet, tak budu chtít zkusit sundat tapec z 5. dveří a podívat se na to tlačítko s mikrospínačem. Třeba je KO a zůstal v paměni poslední povel (tedy otevřeno) a po odpojení bude servomotorek funkční aspoň na tlačítko na DO. Pak by bylo vadné asi tedy to tlačítko. Pokud ale servomotorek nebude reagovat ani na DO, tak je spíše vadný on, než tlačítko s mikrospínačem na otevírání kufru ne?
  8. Zdravím, zběžně jsem sem na fóru koukal ale tenhle problém jsem nenašel. Nejdou mi zavřít 5.dveře, respektive přivřít jdou, ale nezacvaknou se. Rozebral jsem plast kolem "západky" a zjistil jsem, že servomotorek je pořád v poloze "otevřeno". Diagnostika nehlásí žádnou chybu... Upřímně nevím jestli to je přímo tím servomotorkem, který se zasekl v poloze "otevřeno", nebo jestli to nemůže být problém tlačítka otevírání víka kufru s mikrospínačem, jestli tomu servomotorku náhodou nedává tlačítko pořád povel "otevřeno". Chci se proto zeptat, jestli s tím někdo nemáte zkušenost, jestli se to dá nějak rozchodit, nebo pomůže výměna. Případně čím to bude spíše, jestli servomotorkem, nebo tlačítkem? Nebo jestli v tom nehraje roli ještě nějaká jiná součástka, která by mohla být vadná? Když přes DO zamknu, slyším v zavazadlovém prostoru v pravé bočnici nějaký zvuk, jakoby nějaké jednotky, ale kabely od servomotorku vedou na opačnou stranu, k levé bočnici...
  9. Včera jsem jel OII FL a xenony svítí takto, nevím tedy jestli je to správně nebo ne, ale třeba se to hodí do tohoto topicu. Podle mého nározu to svítí asi tak jak má
×
×
  • Vytvořit nový...