Přejít na obsah

jjenkyy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jjenkyy

  1. Už nikdo nic nenapíše, neporadí???
  2. No spojku sešlapuju na podlahu při rychlém řazení (tudíž problém s tím, že by zůstávala sepnutá a já tam rval 2 stupen to asi ne e) Mě spíš napadlo jestli nejde nějak seřídit nebo tak něco No a jinak zabírá zhruba v půlce. A ještě mě zajíma po kolika cca. ujetých km si spojka sedne a přestena při nizkých otáčkách při rozjeszu tzv. škubat.
  3. Díky za názor každopádně ta převodovka stojí pěkně za prd v tom případě teda. Když sem měl starýho žigula po dědovi kterej měl 25 let tak žádnej problém a to se snad ani olej a nic v převodovce neměnilo jinak doufám, že aspon to cukání zmizne. Takže to prsknutí púřes zuby je načatej synchron??? podřazuju v pohodě a nedává mě smysl, že když to vytáčím tak to tam padá bez problémů. Nešlo by to nějak jednoduše opravit třeba nějakým spešl olejem bo tak???
  4. Nikdo nemáte žádnou radu či názor???
  5. Zdravím všechny chci Vás poprosit o vaše názory či o rady s mojím problémem. Mám octávu I 1,6l 74 kw auto mám po našich takže najeto pravdivých 120000 km. Zničeho nic jsem v garáži spatřil na zemi skrvnu oleje 3x3 cm když sem na to šáhl tak to byl olej ale s rozdrceným kovovým prachem... jelikož to bylo u řidičového předního kola tak jsem usoudil, že to kape z převodovky... Jel jsem do servisu tam vypustili olej a byl jak stříbřenka prostě že si to tam nechají a skusí to rozdělat že se tam něco vysypalo... poté jsem přišel a řekli mi, že mi odkudsi odpadli 2 nýtky a ty putovali po převodovce až mi trochu poškodily plášť převodovky a tam mi tece ten olej... řikám dobrá seženu jinou převodovku protože jsem auto potřeboval rychle na dovolenou a tuto původní převodovku si časem nechám zrepasovat. Sehnal jsem tedy jinou převodovku z úplně vozu a stejného typového čísla... převodovka se namontovala do auta když už to bylo rozhozený tak jsem si dal vyměnit i celou spojkovou sadu. Všechno je ok akorát 1. problém když se rozjíždím z 0 km/h tak cítím když se rozjedu s malíma otáčkama tak jkoby auto cukalo ,ale když se rozjedu s většíma otáčkama tak je to OK a nic necuká (při řazení 2,3 a dál už to nic nedělá tudíž si myslím že je to tou novou spojkou.) Problém č. 2 je ten, že když se rozjedu v klidu na 1 stupen na cca 2000 otáček a rychle tam dám 2 rachlostní stupeň tak to tam dám bez problémů, ale jakoby to prskne přes zuby (když řadím pomalu s nějakoui časovou prodlevou tak to neprskne přes zuby ani při malých otáčkách)... když jedničku vytočím na cca +- 4000 otáček a rychle dám dvojku tak tento problém zmizí (tato převodovka je z bouraného vozu a má udajně najeto 70000 km.) Zajímají mě vaše rady a názory na tyto problémy popřípadě jak to vyřešit. Předem Díky
  6. Zdravím takže já mám 1.6 74 Kw AKL najeto 120 000 km a spotřeba mimoměsto okrsky do 100km/h 5,6l - 6,2l na 100km a pak dálnice a jiné cesty kde se dá letět a tam je to při 150 km/h 7,5 l na 100 km... ve městě záleží na zácpách atd. takže rozmezí 6,5 až 8l na 100 km
  7. jjenkyy

    predni naprava

    Napadá mě ještě silenblok ramene jsou na každým dva tak jestli to neni vono... Když kopneš ze předku do kola jako když máš kola na rovno pohne se ti kolo dozadu???
×
×
  • Vytvořit nový...