Přejít na obsah

Loko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Loko

  1. Ano ZdeněkTr má pravdu, namontoval jsem Sencor čidla před 2 léty manželce do auta a fungují perfektně. Chtěl jsem se ale zeptat jak odstranit to pípání při zařazené zpátečce, odkud to jde. Chci tam taky koupit ty Sencory. Hrozně se mě líbí jak tu někdo píše, máte Superba tak plaťte ať to co to stojí .Já mám Superba za míň peněz než stál nový Trabant (to bylo auto) a proto chci opravy co nejlevnější jako asi snad každý znás.
  2. Uživatelskou příručku jsem četl a dělal to podle ní a podle německého fóra ty koncové polohy, vždycky to píplo ale nic nepomáhá. Ukládání do paměti je funkční protože na paměťová tlačítka fungují zrcátka. Asi chyba někde jinde.
  3. Na diagnostice jsem byl někdy před 3 lety, něco to psalo ale už fakt nevím. možná něco podobného. Jezdit někam do servisu se mě už nechce, kalibraci jsem prováděl někde jsem to našel na německých stránkách ale to už je taky asi 3 roky. Takže mě to už 3 roky nejde a zvykl jsem si na to. Dřív jsme se s manželkou střídali tak to bylo aktuální. Dnes už ne.
  4. Dobrý den, taky podobný problém při odpojení baterie mě přestali reagovat paměťová tlačítka na sedadlo. Fungují jen na obě zrcátka, jinak je vše OK. Zkoušel jsem sedadla do přední polohy, je tam prý nějaký bod, do zadní polohy a nic, jinak sedadla fungují. Pod sedadlem vodu nemám. Pročítal jsem různá fóra ale poprvé se setkávám s podobným problémem až teď u Dibla. Tak kdyby někdo věděl nějakou radu.
  5. Asi jsem na to přišel, objevil jsem nějaký chromový malý vypínač v kufru nahoře uprostřed, byl utržený a když jsem se ho dotkl tak to začalo zamykat a odemykat auto. Dráty jsem odstřihl a zaizoloval, jeden vede k zadní svítilně a druhý někam dopředu auta. Neví někdo na co tam ten vypínač byl, jestli jsem měl dráty spojit nebo rozpojit to nevím.
  6. Závada se mě zhoršila, asi 300 km to nic nedělá ani přes díry a bouchnutí kufru a dveří. Potom po pár dnech odemknu auto a sjedou okna dolů probliknou blinkry a auto se samo zamkne a odemkne.To mě dělalo celou cestu asi 250km domu. Pořád přes každou díru centrál zamkne a odemkne s blinkry. Zavřu kufr nebo dveře a zase se zamkne a odemkne. Dal jsem auto do garáže a zamknul, za 2 hodiny alarm a auto se samo odemklo a spustily se okna. Už nevím co mám dělat a kam to mám dát. Elektrikář neví a do škodovky se mě moc nechce, bojím se že to budou hledat pár dní a chtít ranec za práci. Jsem už zoufalý, nemůžu s tím jezdit když se to samo odemyká a stahují se okna. Neví někdo kam to mám dát kdo by to uměl spravit. bydlím u Rakovníka. Klidně bych odpojil centrál kdyby to pomohlo ale mám zaslepený zámky, už jsem to tak koupil. Díky moc za každou pomoc i nápad.
  7. Vnitřek auta je naprosto suchý, komfortka je předpokládám pod sedadlem řidiče. Podlaha vpředu i vzadu je suchá. Nikde vlhko,.tak nevím, Nechal jsem to na sluníčku a už to zatím po krátké jízdě nedělá.
  8. Nedávno jsem se vracel z dovolené, a stihl mě prudký déšť prostě průtrž jakou jsem ještě nezažil trvala asi 2 hod. Zastavil jsem na parkovišti a po vystoupení z vozu se stáhli okna a auto se zamklo a hned zase odemklo. Potom při jízdě se to opakovalo po celou cestu asi 1000km.Pořád zamklo a hned zase odemklo. Můžete si představit, co to dělala auta co jela za mnou, v Rakousku hned brzdili mysleli si že je zácpa. Po příjezdu domu jsem zjistil, že po zavření kufru se auto zamkne a hned zase odemkne jako při jízdě. Zkoušel jsem to z dveřmi kde jsou spínače ale nic, jen když bouchnu s kufrem. Co tam může být za spínač nebo relé? Díky za nějaký nápad
  9. Neví náhodou někdo, jak spravit vypadávající tlačítko na páce automatu? Ještě sice nevypadlo celé, ale už mu moc nechybí a tlačítko občas nejde zamáčknout takže nemůžu dát P a vyndat klíček. Přemýšlel jsem že bych to něčím omotal aby to bylo furt zamáčklý ale nevím jestli to nebude něčemu vadit.
  10. Mám problém,při projetí zatáčky mě buď vypadne rychlost nebo se rozpojí spojka.Prostě to začne řvát a otáčky jdou nahoru.Po projetí zatáčky tam sama spadne 5,takže musím podřadit podle rychlosti na nižší.Dělá to i při mírné zatáčce,vždy vypadne a zase sama zařadí.Na rovině vůbec nic,řadí to jako nový vůz.V servise moc nevědí co s tím,nejradši by to měnily.Neví někdo co to je a nemá nějakou radu? Díky.
  11. Loko

    Pamet sedacky

    Mám stejný problém s pamětí sedačky,který mě nastal při výměně baterie.Do té doby paměť fungovala a dala se nastavit.Když jsem baterii vyměnil tak už paměť nefunguje ani při nastavování - resetování sedadlo dopředu a nahoru a vpřed naplno.Tak to psali na foru VW. Kdyby někdo věděl co s tím budu vděčný.
  12. Loko

    Spotřeba

    Chci taky sdělit svoje poznatky se spotřebou 2.8 automat.Mám kola 17",myslím že i to má vliv na spotřebu. Najeto 150000 km.průměr na počítači za 5000 Km - 9.8 l.Jízda převážně venku,nejezdím moc pomalu.Když jedu venek-Praha tak 10.5 prúměr. Na dálnici venku při průměru 150 km spotřeba taky asi 10 l.Myslím že u motoru 2.8 nezáleží moc na rychlosti,spotřeba moc nestoupá. Jsou to ovšem jen spotřeby udávané počítačem,možná že skutečná spotřeba se může u různých vozů lišit.
×
×
  • Vytvořit nový...