Přejít na obsah

jara2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    124
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jara2

  1. jara2

    XENONY

    Zdravím, xenony budou oslňovat vždycky, je to daný tím že 10W xenon má přibližně stejnej výkon jako 50W halogen. Tak po jednoduchým výpočtu 35W xenon=175W halogen. Nějaký čas jsem jezdil s novou Oktávkou s origo xenonama téměř každý druhý auto mě probliklo že ho oslňuju. takže asi tak. netvrdím, že HID sady schvaluju, ale teď momentálně ju na své fábce zkouším - mám ju pučenou od svagra, a po tom co sem si nechal seřídit světla s tím, a mám je oproti předpisu mírně stažený dolů, tak sem je nenechal dávat nahoru, a když jedu, tak mám daný skol na 1, tak mě zatím nikdo neprobliknul.
  2. Já měl přeskočený rozvody asi pře 1,5 měsícem - podobné příznaky ( až na ty rány z motoru ) ale mě to nešlo nastartovat vůbec. Skočený sem to měl o 2 zuby a nic se nepotkalo. Jinak oprava neznačkový servis ( stejně ale namontoval origo sadu, ale koupil ju u Elitu ) a vyšlo mě to i s prací na 5 000kč. Na Autě v té době bylo najeto 110 000 km, škodovka neuznala nic, sou to kokoti. Jejich typická výmluva: Auto je moc starý (r.v.2003) a má moc najeto ( 110 000 ) takže to už nevyreklamují ani v M. B. Oproti škodovce byla úspora na práci i dílech asi 2500 - 3000 kč.
  3. no pokud se s autem spojím a mám jen zaplí klíček tak je to ok, ale jakmile nastartuji, abych se dostal do "bloku měřených hodnot" tak mám smůlu, asi tak 2-5 vteřin to drží spojení, ale pak to spadne.
  4. No problém je v tom, že i když se spojím s autem při zapnutém klíčku, a pak nastartuju, tak to spadne taky. Samozřejmě stejná chyba.
  5. Mám dotaz : Mám Vag-Com 3,04 Cz a když se chci připojik k řj motoru s nastartovaným motorem, tak se Vag vůbec nespojí a hlásí chybu " nestabilní spojení, příliš mnoho chyb pro pokračování ". Nevíte co by se s tím dalo dělat?
  6. bohužel mám MR04 a také to nešlo. Takže jsem se stavil za svým servisákem LPG a ten mi to přes VAG na laptopu nastavil na new interval. Jen by mně fakt zajímalo jestli mám gramlavý ruce, nebo to fakt u mně přes palubku nejde Myslím že rukama to nebude, mám MR03 a taky to uvedeným způsobem nejde.
  7. Psal jsi že máš najeto 93 200 km, neměnili ti svíčky v na garančce? Jinak na plyn by se měli měnit svíce co 15 000 km, ale to určitě znáš. Myslím že špatný benzín by to dělat mohl, to bych zas tak nepodceňoval.
  8. Aha, tak toho jsem si nevšim že to je 16V - je ale otázka, proč tam rovnou nedali FSI. ( ale zase to pude dobře předělat na plyn )
  9. Já nevím, ale myslím že je to starej motor, kterej se montoval a montuje do oktávek. Akorát ho teďka začali dávat do fábie II a do Roomsteru.
  10. V dílenské příručce jsem našel toto : 1_4_55_1_4_74.pdf
  11. Mohu jen souhlasit s předešlíma příspěvkama. Klima je poznat jen minimálně. Spotřeba de nahoru o 0,5 - 0,8 l. Ale za ten chládek to stojí.
  12. No ještě je jedna varianta. Dej do auto LPG - spotřebu to sice nesníží, ale ty náklady jsou parádní ( vychází to 1km 1 kč )
  13. Včera jsem přezul také na letní, a žádný problém, auto netáhne na žádnou stranu nic. Kola jsem převažovat nenechával.
  14. jara2

    Ukazatel dojezdu

    Mě ukazuje taky po 10km, a co jsem měl tu čest jezdit se skoro první fábií 1,4 MPi (50kW), tak tam to taky ukazovalo po 10km.
  15. jara2

    EGR zaslepení

    možná budu mít trošku blbý dotaz, ale co je EGR?
  16. Já mám fábku 1,2 HTP 47kWm r.v. 2003 a co tam bylo od výroby nevím, ale při první výměně tj. po 15 000km tam dyli Mobil 5W-40, na další tj. při 30 000km tam dyli zase Mobil ale 5W-50 a při 45 000km tam dali taky Mobil 5W-50. Auto jezdí do origo servisu ( AZ servis v Brně ). Řekl bych, že co servis to jinej olej, podle mě záleží na tom, s kým mají smlouvu na oleje.
  17. tak oprava proběhla bez větších problémů, místo původní mozazné trubičky jsem tam dal měděnou 4mm silnou ( vnější průměr ) rubičku, ktrou je nutné kvůli trysce převrtat průměrem vrtáku 2,7mm ( pak tam tryska drží jako v původní trubičce ). Nejhorší je odvrtat starou zarezlou a bordelem zacpanou trubičku, která zůstane v osce stěrače. Teď to snad vydrží dýl než od výroby ( celkem by mě zajímalo kterej inteligent tam dal mozaznou trubičku s tloušťkou stěny max. 1 mm. - to by ukroutilo i malý děcko )
  18. No dneska budu spravovat prasklou trubičku, která prochází oskou zadního stěrače. Sehnal jsem si v práci měděný trubičky tak uvidíme. Pak dám vědět jak to dopadlo.
×
×
  • Vytvořit nový...