Přejít na obsah

JíraP

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení JíraP

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj. Má někdo zkušenost s připojením dvou obrazovek ke columbusovi? Mám originální hlavové opěrky z Audi. Jsou tam dva konektory jeden dvou pinový(zřejmě napájení) a jeden šesti pinový. Umí vůbec columbus poslat video signál? Díky za rady.
  2. Ahoj Suri., mám prošoupaný levý bok opěradla. Chtěl bych to rozebrat, vypárat poškozenou část a všít novou. Mohl by jsi mi návod taky poslat? Poslal bych Ti mail díky moc.
  3. Mockrát děkuji, už jsem si to našel.
  4. Ahoj, mám před FL s xenonama. Potřeboval bych vědět zapojení na svorkovnici u světel. Hledám parkovačky. Zkusil jsem je zapnout - dal na baterku a plusem zkoušečky hledal ve svorkovnici, ale bohužel nic. Díky za pomoc.
  5. JíraP

    Zásuvka 12V

    Zdravim, mě přestal svítit ten zelenej kroužek kolem zásuvky. Jde ta zásuvka nějak vyndat nahoru, aniž bych musel rozebírat celej středovej panel? Jde v té zásuvce vůbec vyměnit žárovka? Díky za odpověď.
  6. Ahoj, toto téma tady sleduju možná rok a taky bych se do toho rád pustil. Chtěl jsem to ještě doplnit o hlavové opěrky s vestavěnýma obrazovkama originál do audi. Bohužel nemůžu v okolí sehnat žádnýho borce, kterej by to dal dohromady. Ten kabel bych bral, ale zajímalo by mě jestli by to fungovalo se stejnym stb jako máš ty, kdybych to propojil redukcí scart samice-samice. Kolik by si za ten kabel chtěl? Ještě jeden dotaz ty dva dráty zelenej a žlutej, na jednom 12V a ten druhej? Asi jsem to málo studoval. Díky moc za odpověď.
  7. Nevím jestli už máš vyřešeno? Já měl to samé, ale od 90 do 115. Nechal jsem vyvážit kola nic, změřit tlumiče ty byly dobrý, geometrii taky dobrý. Nakonec jsem přehodil zadní kola dopředu a zatím je vše O.K.
  8. Moc pěkný, taky by se mi to líbilo, ale to objednávání a dolary nic pro mě. Tak snad někdy.
  9. Chtěl bych Českou republiku a Evropu, aby tam byla Itálie a Chorvatsko nevim jak je to přesně, zatim diky. Prosim kontakt přes jiricekpestacek@centrum.cz
  10. Ahoj, mně by 500Kč dech nevyrazilo, a kdyby mi Milhausek něco fungujícího sehnal byl bych moc rád. Díky za odpověď.
  11. Zdravim, mám navigaci nexus a pořád sháním mapy. Zkoušel jsem to vypalovat na různý CD, ale nic mi nefunguje. Funguje pouze CD s mapou Německa, která byla v autě když jsem ho koupil. Byl by někdo ochoten mapy vypálit a poslat mi je? Samozřejmě rád zaplatím. Díky moc.
  12. Díky za tip, taky jsem ten názor slyšel, tak uvidíme.
  13. Zdravím, při řazení ze čtyřky na pětku a ze šestky na pětku se při spouštění spojky ozve vrznutí (houknutí), které hned odezní, jinak jde všechno dobře. Nevíte co by to mohlo být? Díky moc.
×
×
  • Vytvořit nový...