Přejít na obsah

poolcze

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli poolcze

  • Narozeniny 25.5.1978

Kontaktní metody

  • MSN
    raus6@msn.com
  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 193 zobrazení profilu

Oznámení poolcze

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

7

Popularita

  1. Až se vrátím z Vietnamu, půjdu si autíčko otestovat. Možná budu volit nějaký střed výbavy a 1,4TSI automat. Nechci zbytečně vyhazovat peníze za auto.
  2. Děkuji za info. Škoda tedy 9%, jestli jsem pochopil. Když jsem dělal nabídku na Tiguana bylo 12%, na IČO. Pak jsem se rozhodl počkat na větší
  3. Jj, jdu určitě do automatu, žena má v Polu 7DSG a je to opravdu pecka. Už jen automat. Na motorce jsem na něj taky přešel ( Honda s DCT ) taky paráda.
  4. Děkuji všem za odpovědi, asi vezmu benzín, projedu a rozhodnu jestli bude stačit 1,4 nebo 2,0 TSI. Nejsem žádný závodník, už jsem kliďas. O čtyřkolce uvažuji, ale Ta cena se hrozně šplhá uvidím podle ceny s nějakou slevou. Jaká sleva je normální 12%?
  5. Chlapi jel někdo z Vás ve čtyřech v Polo autu, to se vážně nedá a to ani z oslavy . Bezpečnost je taky slabší, přece jen se dnes jezdí 140 po dálnici.Hlavně vozí moje děti! Chtěl jsem jen jedno univerzální auto.
  6. Už má svoje Polo, platím pojistky na dvě auta, platím dvě místa na parkování, dvakrát přezouvám, prostě samé náklady. To mám firemního Transita, tím zase nechce jezdit na dovolenou. Vyměnit leda manželku
  7. To je právě to, co nikdo neví co bude za 5 let, taky si ho můžu nechat 8-10let. Zákaz dieselů do měst a pod..., Nechápu cenu 2.0TSI, proč není motorizace třeba 1.8TSI za přijatelnější cenu. Byla by volba jasná, možná i pro víc lidí. Teď je To horší. Nechce se mi brát 2.0TSI za cenu úsporné naftě, ale zase se nafty bojím na poruchy při pojezdu......a tak dokola
  8. Tak nejlepší bude, vzít rodinu, děti a jet se u dealera projet. Fakt je To všechno na rozhraní. Cena TSI stejná jako nafta. Žena má polo 1,2TSI s automatem, je to prcek, tak naložený fakt nic moc se mu nechce. Je to nákupní taška a tak je i motor laděný.
  9. Taky jsem si myslel naftu, ale bojím se problémů s těmi pojížďkami 2 km a zpět. Kamarádova žena oddělala už dva dieselové motory. Zase u 2.0 TSI se docela obávám spotřeby a pořizovací cena je stejná jako u nafty, tak To fakt nevím Asi budu muset otestovat 1,4TSI, jak je na tom. Jen se bojím, že obsah ničím nenahradíš. To je fakt situace
  10. Ahojky, prosím o radu, chtěl bych objednat škodu Kodiaq ( prostě dnes asi nejlepší volba) , ale nějak nevím jaký motor. Chtěl bych redukovat na 1 rodinné auto + v létě jezdím na motorce. Auto nově by mělo sloužit v týdnu ženě a o víkendech jako rodinné. Žena - nákupy, cesta do školy a školky, cesta na trénink, každý den ( do 5km vše ).O víkendu chata cca 40km. Já - 2x hory Itálie, 1-2x Chorvatsko, 3-5 hory Krkonoše. Na Superbu jsem měl nájezd za 5 let 45t, žena na Polu má teď za 4 roky 25t km. Superb už je pryč, žena umí jen s automatem, tak To musí být A, jinak bych nedal Superba z domova Díky za Váš názor
  11. Ahojky, Ferda25 vždycky vše vyřešil a rozchodil, Ví co dělá a to v orig. servisu pracují občas stylem pokus omyl. Nejlepší je, když Vám na auto dají nové světla a pak je neumí rozchodit :-)) .
  12. Au au, chudák autíčko a ty starosti , já jsem se taky rozhodoval a nakonec mám bolero pro SII, je jinak tvarované a nikam jinam se nehodí. Nebo bych volil swing pro SII a máš klid. Prostě se orig. rádio se tam hodí.
  13. Tak už mám autíčko a nová zadní led světla. Nakódovat je dnes musel ferda25. Orig. škoda to nezvládla. Jsou opravdu nádherný.
  14. Snad to zvládnou a nic neposerou, no jo, jinak jsem u tebe ;-)
×
×
  • Vytvořit nový...