Přejít na obsah

maxpietro

Uživatel
  • Počet příspěvků

    60
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení maxpietro

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. taky mi to pada a po znovu nastartovani to frci jak ma..jdu zkusit pohnout s tou regulacni tyckou,ale asi cisteni bude muset probehnout,neni nekdo z Breclavska?
  2. ja jsem tohle vyresil cca 1500kc pc zvednuti startovaci davky,a pul roku je vse ok..startuje jako benzin:D
  3. Dobry den, Prosim vas ja jsem si nechal na podzim naladit octavii r.v.99 81kW cca na 92-96kW,prosim vsechno frcelo jak melo,az vcera jsem prijel domu a po pul hod jsem odjizdel pryc s tim ze mi to vubec netahlo.zastavil jsem sel jsem neco vybavit a po cca20min jsem odjizdel a auto jelo jako pred tim..prosim vas cim to je,ze se to zase vratilo,na ten vykon s tim ze jsem to zkousel a tocil tesne pred 4000tisici otacek.a vse ok..
  4. hotovo,dle net navodu cca 83kc plus 30min prace..dekuji vam za rady
  5. dekuji takhle nejak jsem to potreboval vysvetlit,proste jako pro lajka dekuji vam,,,zejtra to jedu koupit do skodovky ..
  6. Prosim vas tenhle navod mi asi nepomuze nebo jsem s toho uz vul:) pac mi nejde do hlavicky kdy me to tece pri ostrikovani ktere funguje ale tece mi tam jak je to zaskrtnuty zlutou barvou jsou tam takovy org vylisky do toho pvc dilu.a pres ne mi to tece pryc a to i kdyz mi to ostrikuje oknu... zeptam se jinak...kdyz vezmu tu hadicku dle navodu viz odkaz,tak budu mit sice nove treti brzdove svetlo natahlou hadicku z nadobky motoru na ostrikovace,ale co me to bude pohanet do toho svetla.jsem s toho vul proste kdyz napojim hadicku na novou trysku na tretim svetle a motorek u sterace,tak stejne me to bude protekat tema vylysama....
  7. no to by slo,a pls nekde nejaky link odkaz kde se to resilo,prosim pac nevim kde hledat...pls
  8. zdravim nabidne nekdo motorek zadniho sterace na OI r.v.99..vsechno mi funguje jak ma,ale kdyz dam ostrikovani tak me to tam proteka..pod tapec..prisel jse na to nahodou..kdyz jsem to rozdelal,tak je tam taka oska na kterou se pripoji hadicka od nadobky s vodou a ta oska vede takovou medenou ci mosaznou trubickou do trysky aby to ostriklo sklo ,tak ta trubicka je nejaka zlomena a pak mi to strika tam jak se spojuje hadicka na tu nasadku,snad to pochopite co mam namysli.. jinak v hledat jsem nic o sterace nenasel, jak je zluta barva tama to tece ven..i kdyz ostrikovac funguje..
  9. vse ok ,maturita spatne natahlej bovden :Duz to facha..dekuji vsem za rady..
  10. Zdravim, chci se preptat nechat si poradit,mam octavii OI r.v.99,81kW po nachipovani ci naflashovani,proste po zvyseni vykonu,a moc bych rad vedel jak mi povidal pan kterej mi to zvysoval PS ze mam egr off jen pres soft,je to mozny aby to uplne vypnul,ci mam jeste jej nejak zaslepit..vykon mam zvednuty na cca 94-8-kW..egr..
  11. Ok,jak jsem psal jiz drive ,vse fachalo jak melo pred namontovanim tapecu,zkousel jsem to stpkrat,pak jsem namontoval tapec slo to dva X trX a hotovo.. tapec se mi podarilo sundat a zase to vsechno funguje jak ma asi jsem ten tapec nebo to tahlo nejak spatne namontoval..uvidim dnes odpoledne to zkusim nejak poladit..dekuji vam vsem za rady..ozvu se jak jsem dopadl...
  12. hm,me to jede ok bez tapecu vsechno funguje jak ma...jak jsem dal tapec taK SE TO ZVRTLO A NESLO TO,MOZNA JSEM TAM NECO POKAZIL..uvidim zitra ho tam zkusim dat a uvidime..
  13. jejda ja jsem cekal na hoklu na parovistit a vzpomenul si ze jsem daval jeden jediny sroub na tapec a to u zamku,takze jsem to u klicky nadzvednul a tim tahlem otevrel pak sundall tapec a zase mi to jede jak ma ale bez tapecu..zitra to zkusim nejak tam dat ale asi to vypada ze zase bude to tahlo natazeny pac je to tak tak..
  14. jj asi ano s tim jsem mel potize pri montazi,ale pak mi to slo v pohode a pak jsem dal tapec a jeste 2x to slo no a pak to skoncilo....ano mam pocit ze lanko je napnutejsi nez ma byt..pac s tim jsem mel potize...jsem debil.. co se tam s tim stalo?pujde to nejak opravit...
  15. zdravim,ja jsem uspesne vyresil studene spoje a roz....ny draty v manzete mezi sloupke a dvermi za ridicem vsechno ok.. pri skladani tez vse ok,po otestovani zavrenych dveri a otevrenych bez tapecu vechno slo ok,ale pak jsem namontoval tapec zavrel dvere a uz mi nejdou klickou otevrit ani z venku ani zevnitr,zamek funguje jak ma tahla taky,aspon uchem jak mam otevrit zavrene dvere.. :)uz se tomu smeji,pac neco opravim a pak se posere jina vec,ale asi jsem pri skladani tapecu tam do neceho mrdnul a nejde mi to otevrit..ale zamek jede jak ma..pls help
×
×
  • Vytvořit nový...